1. heyyouguys

    OP heyyouguys GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    344
    Country:
    United States
    am getting an error when I try to run batchdpg. It happens as soon as it starts to transcode video.

    [​IMG]

    I have avisynth 2.56 installed
    1.1 .net

    what causes this?
     
  2. heyyouguys

    OP heyyouguys GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    344
    Country:
    United States
    Figured it out, while downloading the latest copy, unfortunately downloaded the update file. well works like a charm, so far!
     
  3. GBAer

    GBAer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    292
    Country:
    I've notice that there's a slight crackling in the sound of my converted movies, do you have this problem?
     
  4. heyyouguys

    OP heyyouguys GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    344
    Country:
    United States
    Of the 4 episodes of avatar, none of them have crackling sounds. 2 of the movies i did at normal rate and the other 2 i converted at the fastest rate possible (which seems to use alot of the processor). Both ways worked great.
     
  5. nintendofreak

    nintendofreak Around. Shoot me a PM.
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,333
    Country:
    United States
    thats got to be the ugliest error message ive ever seen.
     
  6. heyyouguys

    OP heyyouguys GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    344
    Country:
    United States
    Yeah I was a bit stumped but I guess if you don't download the actual program files and only the update file, thats what you get. What surprised me was that the updater file by itself actually worked up to the encode video point.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - batchdpg, problem,