Hacking Problem to read back-ups with 0.3 GAMMA WII GATOR (I NEED HELP!&#3

TwOzEr0

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 31, 2009
Messages
5
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Hi everyone!!! I'm quite new in this forum, i would like to make a question. I have a wii with the chip 0.3 gamma wii gator and i can't run some of my back ups. I explain it: I use Clone DVD in x1 speed and with DVDs -R and it writes the DVD succesfully, but when I put it on my wii it starts to run the screen become black and my wii stops working and i have to restart it. My chip is right, because it launches some back ups, but the ones that I make doesn´t run. I'm doing something wrong?Can I make back-ups on my computer with my own DVDs and the program Clone DVD? Everyone say that they can but i can´t, why?
Please i'm kind of worried
cry.gif
and i'm going to become crazy
wacko.gif
. If someone could help me I would appreciate it much. Please help me.
Thanks in advance.

TwOzEr0
 

TwOzEr0

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 31, 2009
Messages
5
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Please can someone reply? If this is not the correct forum say where do i have to post my problem and ill do it, but someone help me please. Thanks
 

WiiPower

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
8,165
Trophies
0
XP
345
Country
Gambia, The
Are you able to repeat your question but this time:
- in understandable english please(even if you need a lot of time for this)
- with more information, which games work, which not, which regions are involved etc.
 

digitydogs

404 Error: Member Not Found
Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,352
Trophies
0
Location
Md,US
Website
Visit site
XP
55
Country
United States
my suggestion... stop burning at 1x. all my burns are at 16x and not a problem yet. Slower is not better unless you have an OLD POS computer
 

ether2802

we have the techno...!!
Former Staff
Joined
Oct 14, 2007
Messages
4,349
Trophies
0
Age
39
Location
Pto. Vallarta
XP
292
Country
Mexico
Are you using a legit copy to DVD with a non-LG drive, cause even if you have a LG drive that wont work, you need to use rawdump, so you can understand you can't copy an original game disc with clone DVD, because you are not cloning a DVD, ok..??
wink.gif
 

TwOzEr0

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 31, 2009
Messages
5
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Well, firstly thanks to all for your replies, i have taken the advice and I'm going to try it again.
For the ones that say that I speak bad english it´s true, but the fact is that i´m spanish and I cannot speak the three languages that i know perfectly. By the way sorry if you have problems to understand me, but i would really like to now how you speak spanish (just saying not insulting).
Well thanks again and sorry for the problems i may have caused.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • FAST6191 @ FAST6191:
    Little red riding hood all grown up?
    +2
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    "we watch your videos to feel closer to you!" Lol
    +1
  • K3N1 @ K3N1:
    The wolf tried eating her but failed
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    God help us all
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    *little red riding hood grabs the shotgun*
  • K3N1 @ K3N1:
    Well shit my ring camera needs charged I wonder what was stolen from me
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Just opened 10 youtube tabs on my phone in chrome. Not even half of half of 600MB. lol
  • K3N1 @ K3N1:
    Which phone do you have
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    a nearly 6 yr old moto g5 plus
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Not saying its not happening for you. Your image is right there. I just dont know why yours is so high and mine is so low. :)
  • K3N1 @ K3N1:
    It could be other factors high ram refresh rate etc
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    know a good app to double check? perhaps my phones own memory usage stats is full of shit. lol
  • K3N1 @ K3N1:
    Samsung UI is probably a ram hog as it is
  • RedColoredStars @ RedColoredStars:
    Yeah. Could be a number of things. My old ass phone has a custom rom on it too so a lot of the bloat is gone, and its not using the moto UI
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    @K3N1, I'm using an XCover 5
  • FAST6191 @ FAST6191:
    re youtube on phones. Newpipe is the way
  • FAST6191 @ FAST6191:
    3x playback speed and no adverts plus whole load of other things.
  • K3N1 @ K3N1:
    Until it gets a lawsuit notice
  • FAST6191 @ FAST6191:
    Not sure what path they would use for this one
  • FAST6191 @ FAST6191:
    On a different note entirely I randomly ended up on a hardware mods website. Lot of stuff for the GBA and DS it seems that I had missed entirely.
  • FAST6191 @ FAST6191:
    as well as the option to pay $2 for a surface mount standard fuse
  • Oleboy555 @ Oleboy555:
    i use re vanced
  • K3N1 @ K3N1:
    VPN YouTube premium $15 a year with a Turkey connection lol
    K3N1 @ K3N1: https://youtube.com/shorts/Pkfma_rK7yk?feature=share