Problem loading games that used to work before.

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Gabe*, Feb 6, 2010.

Feb 6, 2010
  1. Gabe*
    OP

    Newcomer Gabe* Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2003
    Messages:
    3
    Country:
    Honduras
    Hi, I encountered a problem yesterday while I was backing up some games to my hdd. All games I had backed up in the HDD up until yesterday worked like a charm. I decided to add some games using the disk install feature in USB Loader, and I install approximately 11 disc based games. After that I noticed that the older games I had before I installed the new eleven stopped working! Some examples are New Mario Bros. Wii, Tatsunoko, Mario Sluggers, and Muramasa, which worked perfectly before but stopped working when I added new games. I was wondering if anyone knew what is wrong, or what went wrong. I've looked everywhere and the only advice I could find was to delete gcxglobal, which I did and alas it didn't work. Thanks!
     
  2. Christopho

    Member Christopho GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    123
    Country:
    United States
    Have you tried uninstalling then reinstalling the games? Also, aren't the install speeds amazing XD

    Hope I helped ^^
     
  3. Gabe*
    OP

    Newcomer Gabe* Newbie

    Joined:
    Oct 6, 2003
    Messages:
    3
    Country:
    Honduras
    I actually did, but by extracting them to my computer from the hdd. I guess I'm gonna have to install them again... [​IMG]
     

Share This Page