Preloader Region Free Hacks

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Unfortune, Jan 1, 2010.

Jan 1, 2010
  1. Unfortune
    OP

    Member Unfortune GBAtemp Fan

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    342
    Location:
    Alberta, Canada
    Country:
    Pakistan
    I just burnt Tony Hawk's Downhill Jam PAL for my NTSC-U Wii. I enabled the Region Free Wii games hack for Preloader. I have cIOScorp v3.6. When I go to the disc channel, it just shows the spinning question mark and it says Disc Read error. All my NTSC-U games work fine though.

    Also, the PAL games work through NeoGamma. But I like the Disc Channel better.

    Can anybody tell me why it's not working?
     
  2. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    How do your hacks look like? I mean, there are approx. 4 region free hacks per System Menu version.
     
  3. Unfortune
    OP

    Member Unfortune GBAtemp Fan

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    342
    Location:
    Alberta, Canada
    Country:
    Pakistan
    Well I'm on 3.2U... and I have Region Free Wii Games turned on and Skip Disc Updates on. That's it. Do I turn on anything else, like Force Disc Region?
     
  4. Unfortune
    OP

    Member Unfortune GBAtemp Fan

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    342
    Location:
    Alberta, Canada
    Country:
    Pakistan
    help please
     
  5. urherenow

    Member urherenow GBAtemp Addict

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    2,511
    Location:
    Japan
    Country:
    United States
    Update your Wii already. People on 3.2 or 3.anything need to get a grip. ALL OF YOU.

    seriously though. I'd like to help you out but I'm on 4.1. With the latest hacks.ini for priiloader and updated starfall... there really is no reason not to go all the way to 4.2 (except it would be nice if the updated 4.2 region free everything hack would be put on the wiki already...)

    force disc region shouldn't affect the disc channel, only video mode. Perhaps you should replace your hacks.ini with a new one? You don't have priiloader AND starfall installed at the same time, do you? Sometimes when I get a question mark, it helps to eject the game and put it back in without leaving that screen. This happens a lot after messing with IOSs.
     

Share This Page