Preloader help installing

Discussion in 'Wii - Hacking' started by tubebar, Jun 2, 2009.

Jun 2, 2009

Preloader help installing by tubebar at 4:21 AM (712 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. tubebar
    OP

    Member tubebar GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I can't get preloader to install on an LU63 Wii, I downgraded the FW to 3.2 and installed IOS60 WAD but it keeps giving some error and goes back to the HBC. I had no problem installing it on my first Wii, any ideas what I am doing wrong or is it just not compatabile w/ some hardware? It's strange, maybe I am missing something?
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Preloader v0.29...?? really..?? well the installer does some weird process, so it may be some of those semi-unsoftmodable Wiis
     
  3. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Why did you install IOS 60 on 3.2???

    Oh, make sure you have vulnerable IOS. Have a run of IOS Downgrader
     
  4. tubebar
    OP

    Member tubebar GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    Because a preloader help doc said we needed to install IOS 60 didn't mention anything about 3.2 - so I should downgrade the IOS now? What do I need for that?

    Preloader won't install on this Wii, must be a hardware problem as I didn't do anything differently to my other Wii which works.

    What else can I install for brick protection?
     
  5. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Run IOS Downgrader as stated in my previous post.
     
  6. tubebar
    OP

    Member tubebar GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    downgrade to what? I'll have a go at it, can't do it tonight but will try tomorrow.

    I also could not get the Shop Channel Update to work either IOS 60 + 61 returned an error, so not sure what's going on with it.
     
  7. tubebar
    OP

    Member tubebar GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    I didn't know you had a Preloader Guide (just saw it in your sig) I'll have a look at that.

    Where can I get the IOS Downgrader? Can you post a link? Want to make sure it's the right one to use.
     
  8. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    You can't choose what to downgrade. IOS DOWNGRADER, not cIOS DOWNGRADER. They're two different things.

    Just run the app
     
  9. tubebar
    OP

    Member tubebar GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    OK so I want ver 1.2? Is that the right one?

    I have a feeling it's the Wii Hardware as this one came w/ 3.4 so it's at the end of the LU63 line...if all else fails I am going to try to get an older Wii.

    Thanks I'll let you know how this works out.
     
  10. tubebar
    OP

    Member tubebar GBAtemp Regular

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    oh nevermind I have it CIOS Downgrader 1.1 I'll try that.
     
  11. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Dude, no double posting. Plus, it's not CIOS DOWNGRADER, I asked you to use IOS DOWNGRADER, they're two different things.

    Sorry, but what's up with the flood of idiots nowadays? we got this guy, johnjohn1 and god knows what I missed.

    A few days ago we had a flood of people reporting bricks.

    Hmmm.......
     

Share This Page