Hacking Preloader 0.29 No Hacks?

Iain12

Active Member
OP
Newcomer
Joined
May 4, 2009
Messages
32
Trophies
0
XP
117
Country
I've just installed the Preloader, and when I choose Systemmenu Hacks on the Preloader menu, I get this message:

"No hacks for your system menu (v354) were found"

My Wii is 3.3E, and everything else runs fine on it. (backup loaders, homebrew channel, etc...)

Also, I don't know if it helps or not but at the bottom of Preloader it says: IOS v30 and Systemmenu v354.

Anyone know what I can do?

Thanks in advance
IAIN.
 

Iain12

Active Member
OP
Newcomer
Joined
May 4, 2009
Messages
32
Trophies
0
XP
117
Country
It's definitely called hacks.ini and the PAL hacks are pasted there, but it does say that they are for 3.2 and 4.0, nothing about 3.3. Could that be the reason?
 

gloscherrybomb

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 1, 2009
Messages
107
Trophies
0
XP
117
Country
For folks with this problem:

config.ini has to be saved in a dos format... therefore if you do it on a linux or mac system it often wont work. try altering the file output details or open and then save it again on a windows machine.
 

Adr990

To boldly go where no man has gone before!
Member
Joined
Apr 22, 2007
Messages
1,567
Trophies
0
Location
The Netherlands
Website
www.hyrule.net
XP
712
Country
Netherlands
tj_cool said:
For every one else with a problem like it, this was the cause:
Iain12 said:
My Wii is 3.3E
Preloader has hacks for 3.2 and 4.0, NOT 3.3
Just to let everyone know (although most people already knew it)
That is not really 'correct'...

They are not publicized / available / made...
But people easy can make a few hacks for 3.3 no problem...
 

dajavax

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
278
Trophies
0
Age
30
Location
Monterrey
Website
www.dajavax.tk
XP
164
Country
Mexico
gloscherrybomb said:
For folks with this problem:

config.ini has to be saved in a dos format... therefore if you do it on a linux or mac system it often wont work. try altering the file output details or open and then save it again on a windows machine.
QUOTE(Apekop @ May 4 2009, 11:06 AM) wrong thread or something?
no, that's actually true and that happened to me... had to use my brothers pc to make the file... but he was mistaken about the name though... it's hacks.ini
 
General chit-chat
Help Users
    Manu10MGG @ Manu10MGG: anyone who has solved the befreind code for pmd dx?