Preloader 0.29 No Hacks?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Iain12, May 4, 2009.

May 4, 2009

Preloader 0.29 No Hacks? by Iain12 at 12:28 PM (1,775 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. Iain12
    OP

    Newcomer Iain12 Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United Kingdom
    I've just installed the Preloader, and when I choose Systemmenu Hacks on the Preloader menu, I get this message:

    "No hacks for your system menu (v354) were found"

    My Wii is 3.3E, and everything else runs fine on it. (backup loaders, homebrew channel, etc...)

    Also, I don't know if it helps or not but at the bottom of Preloader it says: IOS v30 and Systemmenu v354.

    Anyone know what I can do?

    Thanks in advance
    IAIN.
     
  2. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    do you have a hacks.ini file in the root of your sd card?
     
  3. Iain12
    OP

    Newcomer Iain12 Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United Kingdom
    Yes, it's on the root of my SD card.
     
  4. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    make sure its actually called hacks.ini (no spelling errors, no .txt! .ini!) and make sure you have the hacks pasted in there, for your region.
     
  5. Iain12
    OP

    Newcomer Iain12 Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United Kingdom
    It's definitely called hacks.ini and the PAL hacks are pasted there, but it does say that they are for 3.2 and 4.0, nothing about 3.3. Could that be the reason?
     
  6. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    yes it could be. Have you considered updating to 4.0? Its possible to keep all homebrew if you use a good guide..
     
  7. Iain12
    OP

    Newcomer Iain12 Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United Kingdom
  8. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
  9. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    let me know how thats going, if you need help, post here or pm me.
     
  10. Iain12
    OP

    Newcomer Iain12 Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    United Kingdom
    I followed the guide and I'm updated to 4.0 and preloader is working.

    Thanks!
     
  11. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    arrr matey ye be welcome.
     
  12. gloscherrybomb

    Member gloscherrybomb GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    107
    Country:
    United Kingdom
    For folks with this problem:

    config.ini has to be saved in a dos format... therefore if you do it on a linux or mac system it often wont work. try altering the file output details or open and then save it again on a windows machine.
     
  13. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    wrong thread or something?
     
  14. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    For every one else with a problem like it, this was the cause:
    Preloader has hacks for 3.2 and 4.0, NOT 3.3
    Just to let everyone know (although most people already knew it)
     
  15. Adr990

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    That is not really 'correct'...

    They are not publicized / available / made...
    But people easy can make a few hacks for 3.3 no problem...
     
  16. dajavax

    Member dajavax GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    Monterrey
    Country:
    Mexico
    no, that's actually true and that happened to me... had to use my brothers pc to make the file... but he was mistaken about the name though... it's hacks.ini
     
  17. Apekop

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    ah ok.
     

Share This Page