pre trimmed roms?

Discussion in 'R4 DS' started by son2fu, Oct 3, 2007.

Oct 3, 2007

pre trimmed roms? by son2fu at 12:49 AM (788 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. son2fu
    OP

    Newcomer son2fu Member

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    i was just wondering, why dont they have pretrimmed roms?
     
  2. BrianTokyo

    Member BrianTokyo NDSTokyoTrim Dev.

    Joined:
    Jun 28, 2007
    Messages:
    649
    Country:
    Japan
    So you can see Miharu in a trimmer.
     
  3. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    well, most game patches only work with clean roms,so they cant be trimmed

    but compressing roms usualy compresses the useles f's/o's at the end to something like f^100 or something, so compressing roms is what is used
     
  4. son2fu
    OP

    Newcomer son2fu Member

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    so... if i get a bunch of trimmed roms and zip them, will mi friend still have to trim them when he unzips?
     
  5. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    Use Rominator. You can set it to auto-trim the roms when you transfer them, and its just a fantastic program in general.
     

Share This Page