Possible to write centered ?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Youkai, Jul 23, 2004.

Jul 23, 2004

Possible to write centered ? by Youkai at 9:37 AM (732 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Youkai
    OP

    Member Youkai Demon

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    1,989
    Location:
    Germany , NRW
    Country:
    Germany
    Is it possible to make the written text centered and not every time left ? i think it would look much better in the sig when the pic would be in the middle ...

    if it is possible than how ? and if not than .... why not ?
     
  2. Tempest Stormwin

    Former Staff Tempest Stormwin Kweisatz Haderach

    Joined:
    Oct 29, 2002
    Messages:
    5,834
    Location:
    On temporary hiatus.
    Country:
    Canada
    Here's how.

    CODECentered text or image here[/p]

    Centered text or image here[/p]

    That's what happens. Never tried it with a sig before, though.

    -Tempest out.-
     
  3. ShadowXP

    Member ShadowXP ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Dec 20, 2002
    Messages:
    3,430
    Country:
    United Kingdom
    I just tried the code in my signature, but I couldn't get it to work. Are there any other possible ways of doing this?
     
  4. cerberus

    Member cerberus GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    167
    Location:
    Here!
    Country:
    United Kingdom
    I've just tried on my test board, and it does work. maybe its to do with the HTML usage. Is it turned off on the board?
    Admin CP > Board Settings > User Profiles >

    Allow HTML in signatures? Yes / No. (chances are this is set to NO.)

    If so it will only allow the basic commands you see in the advanced posting area.
     
  5. ShadowXP

    Member ShadowXP ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Dec 20, 2002
    Messages:
    3,430
    Country:
    United Kingdom
    I thought that that was PHP code? How can you tell the difference between PHP and HTML codes/tags?

    -Shadow.
     
  6. Lily

    Former Staff Lily One Scary Lady

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    5,727
    Location:
    British Columbia
    Country:
    Canada
    You can use HTML tags *within* PHP code. You'll know you're looking at PHP when you see these opening/closing tags in a .php file:

    CODE

    PHP allows you to use variables and write programming-language type code within your HTML documents. It's an actual language, as opposed to just tags.
     
  7. ShadowXP

    Member ShadowXP ¯\_(ツ)_/¯

    Joined:
    Dec 20, 2002
    Messages:
    3,430
    Country:
    United Kingdom
    Ah, thanks for clearing that up, qrayzie. I understand a bit more now. [​IMG]
     

Share This Page