Possible Banner Brick not sure what it is.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by kurosakinaruto, Sep 21, 2008.

Sep 21, 2008
  1. kurosakinaruto
    OP

    Newcomer kurosakinaruto Newbie

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    Canada
    So, i installed some wads, and now once i get past the warning screen, i get this error, and i can't read it because i have a japanese wii.
    Then it just redirects me to wii settings or something and EVERY time, i get to the channels, i get that error and it leads me to settings again. this is just horrible...
    Help plz... can't do anything.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    So sad right now *sniffff*

    Yeah, this is completely my fault, but please, i needa get this fixed fast...
     
  2. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    You need to delete some wads as you installed too much.
    Just keep deleting or copying to SD card channels.
     
  3. Glisern

    Newcomer Glisern Advanced Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    73
    Country:
    Norway
    Had the same problem myself... turned out my wii was to full. As the previous poster sad, try deleting channels untill you see a number other than 0 in the bottom right corner. If that numbers says 0 when you get redirected, then it's just a space issue
     
  4. Zeek03

    Member Zeek03 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 1, 2008
    Messages:
    336
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Banner Brick is when you edit wads and give them special banners. If your Wii was Banner bricked your Wii menu would freeze up as soon as it loads.
    If it was banner bricked you would never even make it to the Wii Menu, You'd get a black screen.
     
  5. MrBubbles

    Member MrBubbles GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    323
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    My god, use some goddamn common sense? You can't install so many things. The error is obvious, wii system memory is full. It wants to DELETE everything as a result of you not having common sense.

    You can't install more than the Wii can handle, OTHERWISE like the warnings tell you, the wii will ask to be reformatted.

    You just lost all save data, etc. But it isn't bricked.

    Let this be a lesson to you.
     
  6. ..::MaxWell::..

    Member ..::MaxWell::.. GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    Don't be worried, delete one or two channels and you should be fine... It's happened to me before...
     
  7. kurosakinaruto
    OP

    Newcomer kurosakinaruto Newbie

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    Canada
    I can't format my system memory, because my wii is also semibricked( yeah i know retarded) so how can i delete channels? x.x
     
  8. ..::MaxWell::..

    Member ..::MaxWell::.. GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    When it takes you to settings go to data management and delete a channel!
     
  9. kurosakinaruto
    OP

    Newcomer kurosakinaruto Newbie

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    Canada
    Thanks! i'll try that now. I'll post again later.


    Edit--- Yes, it worked! =P. I just learned more about my wii. Never knew about deleting channels..

    Btw, while i'm asking this, how do u delete weather and that other channel with blue or green. cause i have extras >.>
     
  10. fly_us

    Member fly_us GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    you save no block by delete the News and Forecast channel. It will return when you update firmware.

    So no use to delete them
     
  11. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    It sounds like he have duplicate channels.
     
  12. kurosakinaruto
    OP

    Newcomer kurosakinaruto Newbie

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    Canada
    Yeah i have 2 duplicate channels of the weather and green or blue thing. This also caused my semi-brick >.>
     
  13. stev418

    Member stev418 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    492
    Country:
    Australia
  14. fly_us

    Member fly_us GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    to remove the duplicate channel, go to wiibrew.org and search for duplicate channel remover. Download the one for Jap and run it via HBC.
     
  15. Neversoft

    Member Neversoft GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    236
    Country:
    United Kingdom
    After filling the memory and semi-bricking it I don't think kurosakinaruto is cut-out for Wii homebrew/warez... I fully expect his Wii to explode if he runs the dupe channel remover [​IMG]

    kurosakinaruto you need to be more careful with your Wii otherwise you are going to screw it. You can't simply run out-of-region stuff and shove wads down it's neck without taking some precautions first [​IMG]
     

Share This Page