Portal acting weird.

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Demonbart, May 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
May 1, 2010

Portal acting weird. by Demonbart at 8:42 AM (1,390 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Demonbart
    OP

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    My wii isn't hacked, so I don't need to follow the wii releases.
    So I clicked the ds icon in the scene releases box, so it would only display ds releases.
    However, sometimes (as far as I can tell it happens randomly), the scene releases box displays a wii game, while there's only ds games in the list.
    And just now when I went to the portal, the box displayed a gba game (Pixeline IIRC).
    This happens to me on both IE and Firefox.
    Does anyone else have this problem?
     
  2. Beats

    Banned Beats Banned

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    267
    Location:
    ಠ_ಠ
    Country:
    Australia
    Try clearing your cache.
     
  3. Demonbart
    OP

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    Well I did that several times since I set it to display only ds games, and as I said, it just displays one wii game (usually the last release) in the "display box" while the list beneath the box only shows ds games.
     
  4. Beats

    Banned Beats Banned

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    267
    Location:
    ಠ_ಠ
    Country:
    Australia
    Could I have a screenie? I fail to replicate the problem.
     
  5. Demonbart
    OP

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    Well I can't get the thing to do it this time either, which makes me think it might not be that random since as far as I recall it usually stops doing it when I click a ds game in the list. [​IMG]
     
  6. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Lol this happened to me multiple times! (It would set my defult thing as NDS releases by it would show a pic of pixiline)

    Already reported this to Costello and he fixed it AGESS ago...

    Odd that it keeps popping up..

    Just keep refreashing your page, it goes away
     
  7. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Still happens to me, it's been like it for a long time. I can live with it though.
     
  8. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    it happens not because of your browser cache or anything, the reason is the server caching functionality.
    it basically will cache the entire page with the settings too (so it uses settings from random visitors at the moment it saves data in the cache)
    i'm trying to fix it as we speak


    edit: should be OK now, I think ?
     
  9. Demonbart
    OP

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    Thanks Costello it does work now.
    Topic can be closed if any mod feels like doing that.
     
  10. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Whatever you want
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page