Pokesav Platinum Doesnt work :(

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by NoxLove, Aug 17, 2009.

Aug 17, 2009

Pokesav Platinum Doesnt work :( by NoxLove at 9:03 PM (1,128 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. NoxLove
    OP

    Newcomer NoxLove Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Hey Guys...

    I´ve got a problem

    i add the team pokemon and i save`d it. then i copied it to my n5 but it doesnt work... [​IMG]

    What did i wrong [​IMG] ?

    Can Someone Please help me? [​IMG]
     
  2. Hitsuagaya

    Member Hitsuagaya GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    253
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    is it a readable .sav file or maybe u have to change it too ur
    n5 format... also don't ever do this [​IMG]
     
  3. GenesisX

    Member GenesisX GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    395
    Location:
    a vagina :)
    Country:
    United States
    Make sure that you save it as a 512kb .sav file
    To make it easier, use another save (from here) and just edit that
     
  4. Hitsuagaya

    Member Hitsuagaya GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    253
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    yes u could also do that
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    however, the most important thing is
    the GAME NAME and SAVE NAME must be the same
    and place them in the same folder

    for example
    abc.nds , abc.sav = works
    abc.nds , dvd.sav = doesn't works
     
  6. Hitsuagaya

    Member Hitsuagaya GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Messages:
    253
    Location:
    Somewhere
    Country:
    United States
    yes check if there the same
     
  7. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Indeed, saves must always completely match the file name of the game. Otherwise they just won't work.
     

Share This Page