1. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    988
    Country:
    Japan
    here i just updated this for you


    [item x999 on pickup]
    04000000 0142055C D503201F
    04000000 01420570 1A8B3168
    04000000 014205A0 1A8A814A
     
    Jimmyshady and Otakyon like this.
  2. Otakyon

    Otakyon Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Messages:
    57
    Country:
    Italy

    Thank you so much! You're a lifesaver!
     
  3. ChasicalRadical

    Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Well when did you time the button press? Like do I press ZR/R during the battle, before the battle, before the results screen?
     
  4. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    988
    Country:
    Japan
    Just before the battle starts :)
     
  5. ChasicalRadical

    Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2019
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Hmm, I must be doing something wrong then. I hold R right before the battle, use the insta kill cheat with R in the battle, catch it, then in the results screen, it's still it's normal colors.
     
  6. danver

    danver GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 16, 2016
    Messages:
    193
    Country:
    United States
    try not using insta kill with the shiny code just a thought
     
    SkyQueen likes this.
  7. SkyQueen

    SkyQueen Arch3DS Developer || B0MBrHax
    Developer

    Joined:
    Apr 23, 2016
    Messages:
    988
    Country:
    Japan
    Try doing it right as the previous battle is ending and keep holding it until the battle starts
     
  8. Aeladya

    Aeladya *mistressOFtheCLOW
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    763
    Country:
    United States
    Do you have a code to insert max Dynite Ore into the inventory? My game is bugged to where I can't get it even though I've won it so I'm stuck.
     
  9. Th3Alic3

    Th3Alic3 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2020
    Messages:
    304
    Country:
    Canada
    Hey @SkyQueen,

    I experienced the issue people are speaking about in terms of the Insta-KO with the Dynamax Adventures.

    I used the code in regular 5 Star Raids and it works like a charm. I tested in it in Dynamax Adventures since a lot of people seem to be having issues. (I also encountered some weirdness in the form of some Pokémon becoming immune to KO.) Since I knew the code you provided was functional, I re-tested the based code (so without the conditional triggers):
    Code:
    [Insta-KO (Always On)]
    04000000 007E37F0 7900E808
    04000000 007E37F0 7900E81F
    The base (always on) verison of your code does "work" properly in Dynamax Adventures. The drawback is that Always On factor in Dynamax Adventures. The Dynamax Adventures applies the 4 KO limit before the team looses across ALL of the Raid Battles. Since the Always On applies to your team as well, the KOs pile up super fast (especially if you have NPC's on the team.)

    I shifted the trigger condition to the entire code:
    Code:
    [Insta-KO (Hold R)]
    80000080
    04000000 007E37F0 7900E808
    04000000 007E37F0 7900E81F
    20000000
    This adjustment seems to work better with Dynamax Adventures. The timing of Holding R is before locking in your Attack and Holding until the attack animations start which will apply the Insta-KO state to all Pokémon for the remaining of the battle. (Thanks @SkyQueen with the hook-up of this code so fast!)
     
    Last edited by Th3Alic3, Oct 24, 2020
  10. weltdk

    weltdk Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 22, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    Japan


    If you use the activation code on the shield, the item will disappear on the contrary (T_T
     
  11. Ultimos54

    OP Ultimos54 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 27, 2018
    Messages:
    887
    Country:
    Australia
    thanks @SkyQueen and @Th3Alic3 , If you guys could compile the cheat file together and then send it my way I will upload it to the main page, also are the codes game specific or do they work for both?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    @patjenova gave us these, can we have these tested please? and then try replicate them for Sword/test them on Sword?
     
  12. Krlos

    Krlos Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 25, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Mexico
    Im trying on shield and seems nos working. Any check please? Im triggering it with my attack animation
     
  13. Bob12321

    Bob12321 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Would appreciate any help! Had Edison working before but now showing: "Cheats for this game present but title version or region doesn't match" I changed the folder names already too! Been trying to get it working for the last hour :(. TID and BID matches with my folder names.

    I have Sword v1.3 updated and placed in -> atmosphere/contents/0100ABF008968000/cheats/479bd2b581f4bc6a

    any help would be greatly appreciated!
     
    Last edited by Bob12321, Oct 24, 2020
  14. joepeng

    joepeng Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 23, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    wait fot the shiny code for dynamax adventure

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    sorry for excuese, but which shiny code u are using in dynamax adventure?
     
  15. shadowgrimns

    shadowgrimns Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 8, 2018
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Ok so There is a bit of an issue with encountering the Galarian Forms of the Birds, They don't seem to be the Galarian forms they actually stay in there Kantonian forms
     
  16. Th3Alic3

    Th3Alic3 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2020
    Messages:
    304
    Country:
    Canada
    What code?
     
  17. shadowgrimns

    shadowgrimns Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 8, 2018
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    [Always Encounter: #144 GALARIAN ARTICUNO]
    08000000 00766F58 00000090 00000000
    [Always Encounter: #145 GALARIAN ZAPDOS]
    08000000 00766F58 00000091 00000000
    [Always Encounter: #146 GALARIAN MOLTRES]
    08000000 00766F58 00000092 00000000
     
  18. weltdk

    weltdk Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 22, 2020
    Messages:
    20
    Country:
    Japan
    Does anyone know the code to adjust the level of Encounter Pokemon?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —


    Here is the galaru official code ↓

    [Always Encounter: #144 GALARIAN ARTICUNO]
    08000000 00766F58 00000090 00000001
    [Always Encounter: #145 GALARIAN ZAPDOS]
    08000000 00766F58 00000091 00000001
    [Always Encounter: #146 GALARIAN MOLTRES]
    08000000 00766F58 00000092 00000001
     
  19. Krlos

    Krlos Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 25, 2015
    Messages:
    20
    Country:
    Mexico
    I tried your code and always is one hit ko to any pkmn (raid and my team ones) Ive tried even without touching R button and still is one hit KO
     
  20. Th3Alic3

    Th3Alic3 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2020
    Messages:
    304
    Country:
    Canada
    You have the code labeled wrong. You are using form 0 which should be the Kantonian forms:

    Code:
    [Always Encounter: #144 Articuno (Kantonian]
    08000000 00766F58 00000090 00000000
    [Always Encounter: #145 Zapdos (Kantonian]
    08000000 00766F58 00000091 00000000
    [Always Encounter: #146 Moltres (Kantonian]
    08000000 00766F58 00000092 00000000
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Pokemon, Shield, Cheats