Pokemon Ranch?

Discussion in 'M3 Adapter' started by Doomsday Forte, Jun 19, 2008.

Jun 19, 2008

Pokemon Ranch? by Doomsday Forte at 1:49 AM (857 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Doomsday Forte
    OP

    Member Doomsday Forte GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,272
    Country:
    United States
    I've been asking but never got an answer, or at least a straight answer. This is in reference to the slot-2 M3 Perfect SD. I have had the M3 connect to the Wii with Geometry Wars, and while that is reassuring, I don't really want to download the game to find that I can't really do much with it. Buying Pearl is out of the question, as is getting the Ranch thing downloaded off the net for free.

    I highly doubt if anyone really uses the slot-2 M3 anyway given the popularity of slot-1 devices, but I'm also too stubborn to upgrade. ;P

    Thanks kindly in advance, I wouldn't want to miss out on an interesting distraction.
     
  2. sjones900

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    as of now it doesn't work on M3 DS Real at ALL.....but it does work on Cyclo and G6
     
  3. Doomsday Forte
    OP

    Member Doomsday Forte GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,272
    Country:
    United States
    You mentioned the Real, and then a couple of other slot-1 devices (I think, isn't G6 slot-1?) so that doesn't help me much unless I am in fact wrong.

    I have 4000 points ready to be redeemed so maybe I can burn some on the game and hope for the best?
     
  4. ridgecity

    Member ridgecity GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    759
    Country:
    Mexico
    I guess now it's a good time to upgrade. slot-2 cards dont work for stuff like that.
     
  5. shiroitaka

    Member shiroitaka GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2007
    Messages:
    180
    Country:
    United Kingdom
    Any updates I have a M3 Real, Simply & Lite Pro also a DSTT do any of these work with ranch?
    (I know im letting out my childish side but hey its fun [​IMG] )
     

Share This Page