Pokemon Racnh not working in R4

Discussion in 'R4 DS' started by Xmortal, May 28, 2008.

May 28, 2008
  1. Xmortal
    OP

    Newcomer Xmortal Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    99
    Location:
    Venezuela
    Country:
    Venezuela
    Pokemon Racnh not working in R4, White Skin in DS
     


  2. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    The R4 doesn't have Wii connectivity I believe.
     
  3. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,616
    Country:
    Sweden
    So far only G6 (can't remember which one, most likely G6DS Real) and CycloDS Evo are the only flashkarts that supports Wii connectivity.
     
  4. Xmortal
    OP

    Newcomer Xmortal Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    99
    Location:
    Venezuela
    Country:
    Venezuela
    In someone update of R4 support Wii connectivy?
     
  5. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Nope, due to hardware limitations, all the R4 team can do now is release compatibility fixes. So basically what you have now is all you get.
     
  6. Xmortal
    OP

    Newcomer Xmortal Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    99
    Location:
    Venezuela
    Country:
    Venezuela
    In other words, I have buying other flash cart?

    A question

    The R4DS 3 have some diferrence with the R4DS 1?
     
  7. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    Either that or buy the actual game.
     
  8. Swip

    Member Swip GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    557
    Country:
    Australia
    R4DS 3? Probably just a clone
     
  9. Xmortal
    OP

    Newcomer Xmortal Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    99
    Location:
    Venezuela
    Country:
    Venezuela
    R4DS 3 official web site www.r4dsl.net

    The Website is similar to www.r4ds.com
     
  10. striderx

    Member striderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    238
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    You're the first person I've ever heard claim that the lack of Wii connectivity is due "hardware limitations."

    Source please...

    striderx
     
  11. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    It's a fake. Nothing but a poor quality clone.
     
  12. .:Niki:.

    Newcomer .:Niki:. Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    46
    Location:
    OMG
    Country:
    Italy
    Pokemon Ranch support the logon with pokemon diamond or pearl jap
     
  13. Xmortal
    OP

    Newcomer Xmortal Advanced Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    99
    Location:
    Venezuela
    Country:
    Venezuela
    Not working have White Screen Error.
     
  14. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    The R4 doesn't have any modifiable internal memry that houses the firmware, the firmware is actually hard cded int the R4 on a chip. What you download from the R4DS site is simply a loader, if you unpack the dat file, its a NDS file. So the R4 is pretty limited in what it can do. If the functionality wasn't originally implemented into the hardware, it can't be added later.
     
  15. Dylaan

    Member Dylaan GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    384
    Location:
    Gold Coast, Australia
    Country:
    Australia
    I'm looking to buy a new card, reaching out for the greatness of SDHC... Would the CycloDS be the only card to suit my needs?
    (Wii Connectivity, I was hoping AceKard 2, Supercard ONE or EDGE)
     
  16. Curley5959

    Member Curley5959 CCC Member!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Can R4 play wifi online?? Cause i did it once with MPH and evryone says you cant play online games via wifi with the r4
     
  17. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Everyone is wrong then. I don't know of a single flashcart that doesn't work for online multiplayer or local multi-cart multiplayer.

    The only thing that some flashcarts have trouble with is single cart multiplayer (download play). The R4 does not have this problem.
     
  18. Curley5959

    Member Curley5959 CCC Member!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Oh, I was thinking i had a special R4 [​IMG]

    Thanks anyways!!
     
  19. jincongz

    Newcomer jincongz Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    69
    Country:
    Canada
    Can anyone test the connectivity for an Acekard? I can lift my friend's to try. Or maybe does a DSTT work?
     
  20. Doomsday Forte

    Member Doomsday Forte GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,272
    Country:
    United States
    I can actually connect both Geometry Wars games together with an M3 Perfect, but I haven't tried for Pokemon Ranch. I wonder.
     

Share This Page