Pokemon Platinum to Battle Revolution storage fix?

Discussion in 'EDGE' started by firecopy, Feb 28, 2010.

  1. firecopy
    OP

    Newcomer firecopy Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    For some reason my pokemon plantinum is getting the same problem my Pokemon Pearl had when i tried to connect to wii. Is their a fix. (No im not getting a cyclo card)
     
  2. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    If i recall well try older versions of the firmware, maybe the 1.4 or 1.5

    if i remember clearly some Wii connectivity is possible but im not sure with what games and with what firmware

    you can find all the FW you need here www.linfoxdomain.com/nintendo/ds/
     
  3. firecopy
    OP

    Newcomer firecopy Member

    Joined:
    Sep 3, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Just got reply from edge team: Hi, A. N.!

    This is currently not supported by EDGE product. The R&D teams are working to add many features to our products and this is part of the project list. Unfortunately we can't give a schedule or release date.

    Regards - EDGE Tech

    ----On Sun, 28 Feb 2010 13:53:49 -0600 wrote: ----


    Will you please fix this? Pokemon platinum to pokemon battle revolution storage?
     

Share This Page