Pokemon Platinum and Animal Crossing

Discussion in 'R4 DS' started by johnomara, Mar 28, 2009.

Mar 28, 2009
  1. johnomara
    OP

    Newcomer johnomara Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I've had an R4 for a while and I love it. Everything has been working fine for months. Recently I put Pokemon Platinum on and that also works great. Then I tried to play Animal Crossing, which I have had for a while, not so great. After it loaded it just went to a white screen and stayed there. At first I didn't know what did it and I tried a bunch of different things. Finally I replaced the .nds file with a new one and the game worked again. I played Pokemon again then AC stopped working. Every other game works fine after Pokemon, why does AC stop?
    Any ideas? Thanks!
     
  2. a2h

    Member a2h GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    249
    Country:
    Australia
    How much free space do you have left on the card
     
  3. johnomara
    OP

    Newcomer johnomara Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I thought about that too so i freed up some extra space. NowI have about 250 MB. I have the R4 V.1.18 firmware if that helps any.
     
  4. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    that happened to me too.the solution is that you make a ysmenu for your r4.theres a guide on this on how to make it.it lets u play ani new games and homebrew games.

    Posts merged

    that happened to me too.the solution is that you make a ysmenu for your r4.theres a guide on this on how to make it.it lets u play ani new games and homebrew games.

    Posts merged


    that happened to me too.the solution is that you make a ysmenu for your r4.theres a guide on this on how to make it.it lets u play ani new games and homebrew games.
     

Share This Page