Pokemon Heart Gold Black Screen >_>

Discussion in 'M3 Adapter' started by vergilite, Mar 29, 2010.

Mar 29, 2010
  1. vergilite
    OP

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    thats right guys another pokemon HG thread >_< k so heres the deal iv got a M3i Zero with 4.8 X Sakura and when i run pokemon Hg i get random freezes.
    i know that this was a problem when the games first came out but has it been fixed in the new firmware (should i use touchpod), if so any ideas what could be causing the problem and if someone could link me to the lastest firmware thx :3


    MUCH LOVE
     
  2. grape_garden

    Newcomer grape_garden Advanced Member

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    98
    Country:
    United States
  3. vergilite
    OP

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    WTF does that mean please elaborate?
     
  4. Djblue11

    Newcomer Djblue11 Newbie

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
  5. -Mew-

    Member -Mew- GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Messages:
    245
    Location:
    Croatia
    Country:
    Croatia
    Oh look theres a search engine on this forum, WHO WOULD HAVE GUESSED!
     
  6. vergilite
    OP

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    thank you for your useless information, I already used one and came to no real success when ivolving the M3 so meh
     
  7. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    IIRC you need to use Touchpod, it hasn't been fixed for Sakura yet.
     
  8. GentleFist

    GentleFist Newbie

    if you used one you would notice that there isnt and you shouldnt make any more threads about it,
    if a fix gets released it will be posted on main page... or at least i heard so
     
  9. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    It works in 1.47 as well.

    For me it hasn't frozen once, but I guess that's because I don't play for 5 hour sessions...
     
  10. MisterMooth

    Newcomer MisterMooth Advanced Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    Australia
    No, it still freezes in both.
     
  11. vergilite
    OP

    Member vergilite GBATemps Regular Clown

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    737
    Location:
    Liv-Liv-Liverpool YEAH!
    Country:
    United Kingdom
    OK so this is a downer, i am planning to buy the game (for the pokewalker of course) but i would still like to play it asap guess patience is a virtue
     
  12. Theawesomeo

    Newcomer Theawesomeo Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    Australia
  13. justinefremlouw

    Member justinefremlouw GBAtemp Regular

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    254
    Location:
    Chi Town
    Country:
    United States
    ^does that work on touchpod/sakura? I notice nothing has been posted regarding M3 Real
     
  14. grape_garden

    Newcomer grape_garden Advanced Member

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    98
    Country:
    United States
    Last I knew (yesterday), Rudolph applications don't work on M3's slot one devices.
     
  15. justinefremlouw

    Member justinefremlouw GBAtemp Regular

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    254
    Location:
    Chi Town
    Country:
    United States
    but the 100% working list in the first post of that thread also has slot 1 cards in it...like TTDSi or R4i

    EDIT: well, I manually went through all 24 pages of that thread. Four people reported it working with M3 Real...I'll try it I guess, can't hurt none
     
  16. grape_garden

    Newcomer grape_garden Advanced Member

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    98
    Country:
    United States
    Yeah, I'll give it a test, as well.
     
  17. justinefremlouw

    Member justinefremlouw GBAtemp Regular

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    254
    Location:
    Chi Town
    Country:
    United States
    M3 Sakura 1.47X (latest) confirmed SS working, saves fine, RTS works, 100+ events without freeze (started new game, went in and out of MC's house)
     
  18. MisterMooth

    Newcomer MisterMooth Advanced Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    69
    Country:
    Australia
    Been running HG for 2 hours now without any freezes.

    Using V2 of that patch and the latest Sakura
     

Share This Page