Pokemon Black won't connect to WiFi

Discussion in 'R4 DS' started by hoiboy909, Mar 22, 2011.

Mar 22, 2011
  1. hoiboy909
    OP

    Newcomer hoiboy909 Newbie

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    So I'm trying to trade my pokemon from Pokemon Black on an R4 DS (original) onto my Pokemon White (original cartridge).

    However, whenever I try to get into the Trainer Union room (the one on the very right), it doesn't work. I save and everything, and then I go into the elevator. However, after that, the game "freezes" on a black screen, and then I have to power off. It's frustrating me, as I've already tried half the things on the internet, and they don't work.

    I think the problem is something with enabling wifi on Wood or something, but I'm not sure. Does anyone care to help me connect to wifi using my R4?

    I am using Wood 1.27

    Thanks!
     
  2. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    Maybe it's the rom dump. You shouldn't have any problems with wifi
     
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Misread your post.
    Try a different rom
     
  4. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    Cat boy, he DID buy the game. He ants to trade his pirated Pokemon over to his retail game.

    Try using the raw ROM. Might be a patch.
     
  5. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    I read the title of his thread and then didn't bother with the rest, that was my bad on my end.
    Still his problem and title don't match since he is not using wifi to connect them, this is a union rom problem and i believe if he is using a patched rom, that could be the problem, try using a non-patched rom
     
  6. hoiboy909
    OP

    Newcomer hoiboy909 Newbie

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Are there any other solutions besides using a clean ROM?

    So are you guys suggesting that I use a patched ROM while playing regularly, then use a clean one for the Union Room?
     
  7. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Use a clean rom, you don't need the patched rom anymore.
     

Share This Page