Pokémon Black/White 2 (J) |OT|

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by soulx, Apr 15, 2012.

  1. newmysteriesbest

    newmysteriesbest GBAtemp Regular

    Member
    1
    Sep 11, 2010
    United States
    Ok so on my acekard 2i everything works fine but when I want to acess "My pokekon" screen to view stats etc. or when I use items on them potions etc. the game gets black screen
     
  2. PlayExperienze

    PlayExperienze Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 22, 2012
    I'm trying on M3 Real, I will report after trying it out.
     
  3. RemixDeluxe

    RemixDeluxe GBAtemp Psycho!

    Member
    10
    Nov 23, 2010
    United States
    Does the AP patch cover all existing problems now? Is there anything problematic with the games at all now besides compatibility with flashcarts?
     
  4. newmysteriesbest

    newmysteriesbest GBAtemp Regular

    Member
    1
    Sep 11, 2010
    United States
    is there a patch for acekard 2i where nothing freezes cause on mine the game freezes when viewing my pokemon and using items on them
     
  5. PanayiotisHoulia

    PanayiotisHoulia Member

    Newcomer
    1
    Dec 22, 2011
    Greece
    R4i gold 3DS [From r4ids.cn] : Clean Rom - Not Working
    (So , i have to wait for r4ids.cn to update the wood kernel or what? )
     
  6. SignZ

    SignZ Timelord

    Member
    7
    Jul 16, 2008
    Germany
    Alright, on my Acekard 2.1 with AKAIO 1.89z and the v2 patch everything seems to work perfect. No freezes when viewing my Pokemon, I get exp and, so far, I got no random freezes (battles or something) either.
     
    3 people like this.
  7. emoshmo9

    emoshmo9 Member

    Newcomer
    1
    Jul 15, 2009
    United States
    I can vouch for EDGE if anyone wanted to know. Using latest v2.3 OS. Works perfectly after using the new patch and editing in the translations. Though I've only been playing for 2 hours. Mostly just grinding. I'll update later if needed.
     
  8. DaveBenzoni

    DaveBenzoni Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 22, 2012
    Italy
    Monza
    It actually works on wood r4, i've been playing for a couple hours with no freezes, plus i can see the stats and heal with no problems i used the patch "dis_v2_eng_black2", if that can be helpful :) Don't know if theres a new and better one around though
     
  9. Skixy

    Skixy Fight me.

    Member
    8
    Dec 14, 2011
    United States
    Away from you.
    I cant view my pokemon stats?Is there a patch for this?
     
  10. newmysteriesbest

    newmysteriesbest GBAtemp Regular

    Member
    1
    Sep 11, 2010
    United States
    can someone tell me how to find the v2 patch???
     
  11. SignZ

    SignZ Timelord

    Member
    7
    Jul 16, 2008
    Germany
    http://gbatemp.net/topic/329304-pokemon-blackwhite-2-ap-thread/ first post
     
  12. LeonardoBizzotto

    LeonardoBizzotto Member

    Newcomer
    1
    Jun 19, 2012
    there's a fix for the blue screen on the start title? I'm on ds two, all update and clean mode
     
  13. newmysteriesbest

    newmysteriesbest GBAtemp Regular

    Member
    1
    Sep 11, 2010
    United States
    Will I lose my previous save file???And Can I patch it to my other patched rom?
     
  14. Skixy

    Skixy Fight me.

    Member
    8
    Dec 14, 2011
    United States
    Away from you.
  15. shokumasa

    shokumasa Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 14, 2011
    Acekard 1.8.9z can be added to the list of Working now, ive played a good 4 hrs and 29 mins according to my ingame clock. no freezing and no summary freeze.
    allready at the 4th gym and its seems to be running np at all, any Acekard users having issues mssg me ill help with what i did to make it work like it is.

     
  16. NickMcFarland

    NickMcFarland Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 23, 2012
    I've had no problems with DeSmuME 9.8. Just use the patch in the OP. It fixes the problems. It still doesn't work for me on 9.9 OR with no$gba.
     
  17. PanayiotisHoulia

    PanayiotisHoulia Member

    Newcomer
    1
    Dec 22, 2011
    Greece
    how to do the patch? it made me a .BAK file and i dont know what to do with it.
     
  18. DaveBenzoni

    DaveBenzoni Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 22, 2012
    Italy
    Monza
    Is there a way to add pokestation translation to my game, even if it is already patched with v2?
     
  19. yeop

    yeop GBAtemp Regular

    Member
    2
    Jun 2, 2010
    Spain
    The BAK file is a backup, the clean rom. The file with the nds extension is the patched one.
     
  20. newmysteriesbest
    This message by newmysteriesbest has been removed from public view by a moderator, Jun 18, 2019.
    Jun 23, 2012
  21. newmysteriesbest

    newmysteriesbest GBAtemp Regular

    Member
    1
    Sep 11, 2010
    United States
    plzzzzzzzzzzzzz help plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.I have akaio 1.8.9z and I have used xdelta patch but when I view my pokemon or use items on them I get black screen.What should I do???
     
Loading...