Pokemon Battle Revolution

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by alexl321, Jun 27, 2007.

Jun 27, 2007

Pokemon Battle Revolution by alexl321 at 4:29 AM (2,118 Views / 0 Likes) 21 replies

  1. alexl321
    OP

    Newcomer alexl321 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I just bought Pokemon Battle Revolution only to find out that it wont copy my pokemon from my Diamond Rom! I load up diamond, then the option to "Connect to Wii" Appears in the main menu, like its supposed to, but when i chose it both screens just go white and nothing else happens on either the Wii or DS. IS there a way I can fix this? Ive spent hours and hours perfecting my Diamond game for this, and now it itsnt working. ><

    I have The Ultra Flash Pass EX, all the other functions on it have worked. (Gba/ds connectivity, wifi, trading, etc.)
    =(
     


  2. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Upgrade to the newest firmware. Make sure you backup your stuff (games, save files) before doing so since it formats
     
  3. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    so it works with the latest firmware [​IMG]
     
  4. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Supposedly. Haven't tried it myself yet.
     
  5. alexl321
    OP

    Newcomer alexl321 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I thought I had the latest firmware. Which website is it available at? Thank you very much for helping!
     
  6. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
  7. alexl321
    OP

    Newcomer alexl321 Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Nope, its still having the same problem, and the screens turn white. =/
     
  8. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Interesting.....
     
  9. kaisai

    Member kaisai GBAtemp Regular

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    121
    Country:
    United States
    all i know is that the M3 and the R4 does the same thing
     
  10. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    im going to test it [​IMG] i will post back with the results.


    Edit Pokemon wouldn't work on my wii :'( looks like i need to wait on the pal version.
     
  11. koppernicus

    Newcomer koppernicus Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    41
    Country:
    Canada
    i just bought an N-Card to play with pokemon - it doesnt work for me either.

    i don't know why yet, but i suspect it might be because my save is 4mbit. i am looking into converting my save to 2mbit to see if that makes a difference
     
  12. h8uthemost

    Member h8uthemost GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    688
    Country:
    United States
    I think the only cart this feature is working on is the G6 Real. That's what i've read at least. I don't have the new Pokemon game so i can't test it out on my cart.

    Maybe the N-Card team will put out a new firmware soon fixing this.
     
  13. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    can someone test it out i cant get pokemon to work on my pal wii :'(
     
  14. koppernicus

    Newcomer koppernicus Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    41
    Country:
    Canada
    i heard N-card was capable of transferring to the Wii so i bought one. unfortunately its not capable. hopefully they have an update soon.
     
  15. go185

    Member go185 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 18, 2006
    Messages:
    230
    Country:
    Once I get PBR, I will test Wii-DS Connectivity with a Ninjapass Jr. (first slot1 flashcart, could only put 1 game on it at a time)
     
  16. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Try changing your Pokemon save type to Flash 4M (backup ur save first)
     
  17. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    thanks for replying guys [​IMG]
     
  18. koppernicus

    Newcomer koppernicus Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    41
    Country:
    Canada
    mine is 4mbit. i tried w/ a 2mbit save and it didnt work either.

    fucking n-card.
     
  19. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    Now who was the one who started the rumour and said it worked [​IMG] thanks for clearing that up koppernicus.
     
  20. KINGOFNOOBS

    Member KINGOFNOOBS GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    706
    Country:
    United States
    Why would you use 4Mbit with a 2Mbit save...? You obviously have to add data so its a 4Mbit Save. Besides, I didn't start any rumor, it was just supposedly worked be some people on the N-Card forum.
     

Share This Page