pokemon battle froniter and a R4ds

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Ireland 1, Feb 17, 2009.

Feb 17, 2009
  1. Ireland 1
    OP

    Member Ireland 1 GBAtemps resident Irish

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    666
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    Hi i am havihg troulbe with my r4 and wii. I use a PAL wii with a PAL pokemon battle revolution and a ds with a R4 and a copy of pokemon diamond (E). When i try to connect after tapping connect to wii the screen goes white can any one help please
     
  2. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Simple the r4 will not allow wii to ds connectivity in games such as pokemon. The only flashcart I know of that does allow it is the cyclos ds or you can use the real game for connecting.
     
  3. Ireland 1
    OP

    Member Ireland 1 GBAtemps resident Irish

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    666
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    thanks for the advice clonesniper666
     
  4. adriande2

    Member adriande2 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    199
    Country:
    United States
    I do not play pokemon, but with castlevainia: Judgment I used Castlevania: Order of Ecclesia running from an R4 and it worked just fine
     
  5. striderx

    Member striderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    238
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Interesting... If so, then this is the first successful Wii-R4 combination I've heard of. Is yours a 'true R4' or one of the more recent knock-offs?

    striderx
     
  6. striderx

    Member striderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    238
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Removed double post
     

Share This Page