Pokémon Platinum with M3 Simply/YSMenu

Discussion in 'M3 Adapter' started by Niels91, May 11, 2009.

May 11, 2009
  1. Niels91
    OP

    Newcomer Niels91 Newbie

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Netherlands
    Hi all,

    I have a problem to play Pokémon Platinum on my normal Nintendo DS.
    I already tried to fix the arm7.bin file and download the latest firmware v1.14 for M3 Simply but the game didn't start. All i got was: the save data could not be accessed.
    I read something about YSMenu, so I correctly installed it with R4YSauto on my DS. But the game still won't work, and still it said that the save data could not be accessed.
    Can someone please help me to solve the problem? I am a rookie with this kind of stuff so thanks in advance for an easy explanation and/or manual.
    I apologize for my bad english.

    Thank you,

    Niels
     
  2. DarkStriker

    Member DarkStriker GBAtemp's Kpop lover!

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,957
    Location:
    NIKU!
    Country:
    Norway
    No idea how to fix it but get M3 Real :3 or maybe CycloDS or even acekard!
     
  3. Niels91
    OP

    Newcomer Niels91 Newbie

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Netherlands
    No one who could help me?
     
  4. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,294
    Country:
    M3 Simply = R4, so go to the R4 thread then maybe someone is able to help on that
    M3 Team doesn't do support on M3 Simply
     
  5. Niels91
    OP

    Newcomer Niels91 Newbie

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Netherlands
    Still no answer though [​IMG]
     
  6. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,294
    Country:
    since you used the arm7 fix b4 you changed to YSMenu, I would suggest that you to use the original file and delete the old save file then try it again on YSMenu
     

Share This Page