PLZ help!

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by Noitora, Sep 17, 2007.

Sep 17, 2007

PLZ help! by Noitora at 8:20 AM (958 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. Noitora
    OP

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    I have a wiikey and a pal wii and yesterday when I finidhed downloading Naruto clash of ninja I burned the image.The disc channel recognised that there was a GC game but when i pressed start to play the only thing i got was a black screen.How can I play this game do I need a freeloader? [​IMG]
     
  2. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Have you set the wiikey to reigon free?
     
  3. Noitora
    OP

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    Of course I have
     
  4. Don Andy

    Member Don Andy GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    196
    Location:
    Germany, duh
    Country:
    Germany
    I think with a Wiikey you indeed need some kind of loader.
     
  5. Noitora
    OP

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    umm...Loader?.
     
  6. Don Andy

    Member Don Andy GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    196
    Location:
    Germany, duh
    Country:
    Germany
    Freeloader or whatever you need to load foreign Gamecube games. I think the full support only comes with the new Wiikey update and you need the setup disk which is not released yet to enable that feature from what I know.
     
  7. Noitora
    OP

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    Oh,ok thx I will wait for it's release!
     
  8. hanman

    Member hanman I'm a pretty lucky guy

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    715
    Location:
    Galbadia Garden
    Country:
    United States
    you can get the update now. there's a post in the wii hacking seciton.
     
  9. Dirtie

    Former Staff Dirtie :'D

    Joined:
    Sep 9, 2003
    Messages:
    3,705
    Location:
    Zealer
    Country:
    New Zealand
    You'll want either a freeloader iso (if you have 3.0 firmware, the game id in the header will have to be modified since it's been blocked), which you can then burn and run - or otherwise just use GCOS (which I think is included on the wiikey setup disc).
     
  10. Noitora
    OP

    Member Noitora ::

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Messages:
    3,768
    Location:
    Athens
    Country:
    Greece
    Thx guys oh btw I've tried the loader, the game runs but it crashes after the character select screen.
     

Share This Page