PLEASE help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SaiZou, Mar 19, 2007.

Mar 19, 2007

PLEASE help by SaiZou at 7:25 PM (841 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. SaiZou
    OP

    Member SaiZou GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    hi i REALLY need to upgrade my cyclowiz i never bothered to because i thought it would never come out so can anyone please give me a step by step tutorial on how to set up my cyclowiz to make it upgradable so i can upgrade my cyclowiz..... i tried looking at the pack that the cyclops team made i dont understand............ please help sry [​IMG] also where would i get wires to connect like ppl say?
     
  2. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    you have the switch for updating?
    if not, forget it.

    mars
     
  3. SaiZou
    OP

    Member SaiZou GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    why forget?
     
  4. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    you cant update without the update switch.
    its all written on the homepage.

    mars77
     
  5. SaiZou
    OP

    Member SaiZou GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    cant i just go and buy one?
     
  6. g.crow

    Member g.crow beide mittelfinger hoch

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    770
    Country:
    United States
    a switch? sure. but you have to solder it to your chip. it shortens two contacts of the chip for programming mode.

    mars77
     
  7. SaiZou
    OP

    Member SaiZou GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    so can i have a step by step tut.?
     
  8. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    the step by step tutorial is on the update disc [​IMG]
     
  9. mattwasx

    Newcomer mattwasx Advanced Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    64
    Country:
    I think he means a step by step for installing the switch.
     
  10. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
  11. SaiZou
    OP

    Member SaiZou GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    thanks
     
  12. jaxxster

    Member jaxxster The Heretic

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Messages:
    2,423
    Location:
    South East London
    Country:
    United Kingdom
    I edited the post, It should be good enough [​IMG]
     
  13. SaiZou
    OP

    Member SaiZou GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    uhhh is this a good wire?http://www.radioshack.com/sm-50-ft-red-insulated-wrapping-wire--pi-2062640.html
    and which switch is good?http://www.radioshack.com/search/index.jsp?kwCatId=&kw=micromini%20toggle%20switch&origkw=Micromini%20Toggle%20Switch&sr=1
     

Share This Page