Please help! wii semi-bricked after installing ciosx rev18

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cleppy88, Mar 2, 2010.

  1. cleppy88
    OP

    Newcomer cleppy88 Newbie

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    I have had a softmodded wii for something like 6 months now, and this is the first time it's given me any trouble. Today i wanted to update to rev18 (not sure if i shouldn't have done so) and i think i accidentally chose the wrong .wad file for installation. when i finished the installation, I rebooted the wii, only to discover that garbled error message about corrupt data. I fear i clicked the wrong ios file for installation. I am not 100% sure, but i think i had ver 3.2u sysmenu installed at the time. well anyway, I have preloader installed and working, the wii will boot into homebrew channel just fine, and preloader works fine. but i'm afraid i monkeyed around with the ios too badly for it to work now. I'm looking for advice on what i can do next. the biggest problem i'm facing is that i somehow never bothered to install bootmii, and now when i try to install it (to possibly load my roomate's NAND file backup) it refuses to install. It says there is no vulnerable IOS present. I double checked, and reinstalled ios36. still no bootmii. can i restore a NAND some other way? am i like totally screwed here? homebrew channel just reboots to itself over and over when i exit out, and turning the wii on from powered down still results in the garbled message. is this possibly resolvable through installing the system menu again? I'm just confused... [​IMG]
    would appreciate any expertise anybody can give me. thanks!
     
  2. cleppy88
    OP

    Newcomer cleppy88 Newbie

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    update: i think installing ios36 was a mistake... exited hbc and now the wii will not even bring up the garbled message, let alone preloader. nothing but black screen. hmm... great.
     
  3. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    And you are sure you didn't changed the System Menu IOS in preloader to IOS249?
     

Share This Page