Hacking Homebrew Homebrew app Playstation 4 Save Mounter 1.9 with 9.00 FW support

Status
Not open for further replies.

ctn

Active Member
Newcomer
Joined
Feb 28, 2008
Messages
32
Trophies
0
Website
github.com
XP
235
Country
Australia
Possible fix for Mounting of `sce_sdmemory` saves.
- Missing patch: `ps4.WriteMemory(pid, libSceSaveDataBase + 0x034609, (byte)0x00);`
 
  • Like
Reactions: atomizasser

FelFel

New Member
Newbie
Joined
Dec 28, 2021
Messages
4
Trophies
0
Age
29
Location
Lyon
XP
23
Country
France
Hello guys,
First of all, thanks for this save mouting, really nice script.
Infortunely, i got the same issue when i try to mount mhw save ‘sce_sdmemory’. Mount failed :s
Is there a new fix ?
 

godreborn

Welcome to the Machine
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
30,024
Trophies
2
XP
19,688
Country
United States
Hello guys,
First of all, thanks for this save mouting, really nice script.
Infortunely, i got the same issue when i try to mount mhw save ‘sce_sdmemory’. Mount failed :s
Is there a new fix ?
there's a new version which addresses that issue. :)
 

Leon90xs

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 23, 2021
Messages
93
Trophies
0
Age
29
XP
238
Country
Italy
ok now tried to transfer my save in other account, why can't find my second profile?
 

godreborn

Welcome to the Machine
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
30,024
Trophies
2
XP
19,688
Country
United States
I'm thinking you don't need an activated account, but I don't know for sure. you can tell if it's activated by going to "log out user" by holding the ps button, logging out, then see if the name is italicized. that means it's activated. this is true for the ps5 as well.
 
  • Like
Reactions: Leon90xs

Leon90xs

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 23, 2021
Messages
93
Trophies
0
Age
29
XP
238
Country
Italy
I'm thinking you don't need an activated account, but I don't know for sure. you can tell if it's activated by going to "log out user" by holding the ps button, logging out, then see if the name is italicized. that means it's activated. this is true for the ps5 as well.
is not in italics
 

godreborn

Welcome to the Machine
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
30,024
Trophies
2
XP
19,688
Country
United States
then, it's not activated. like I said, I don't know if it needs to be, but it might be worth a shot. remember to do account activator without goldhen, because goldhen (all versions, all firmwares) freezes at get users with account activator. you can use bin loader or as part of the host if it's available.
 

Leon90xs

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 23, 2021
Messages
93
Trophies
0
Age
29
XP
238
Country
Italy
then, it's not activated. like I said, I don't know if it needs to be, but it might be worth a shot. remember to do account activator without goldhen, because goldhen (all versions, all firmwares) freezes at get users with account activator. you can use bin loader or as part of the host if it's available.
so wich hen i use so?
 
Status
Not open for further replies.
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: https://youtube.com/shorts/4O244HCOKfs?feature=share