Playing Super Smash Bros Brawl On My DS Ent Easy While Holding my came

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by tomqman, Jul 9, 2008.

  1. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    well heres a vid i made to show my friend that i can play brawl on my ds.(it was a bit hard to play one handed while trying to hold a camera aswell, also i was trying to not wake my girlfriend as she has to be up at 4:45). also it does not help having my sensor bar by my tv aswell lol.




    the title is ment to say camera*
     


  2. Gullwing

    Member Gullwing Synesthete

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    964
    Location:
    Behind You
    Country:
    Greece
    Is your DS plugged by any way to the wii or u did something else? Cool by the way
     
  3. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    this looks real, but I think its fake...is it?
     
  4. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    nope its real. and you will have to guess how i did it. (its real simple)
     
  5. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    how did u do it?
    EDIT: PLEASE tell me!!! [​IMG] [​IMG]
     
  6. Zankurou

    Member Zankurou GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 10, 2005
    Messages:
    135
    Location:
    Central Florida
    Country:
    United States
    He's probably playing a video of Brawl on his DS.
     
  7. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    probobly the most logical answer, but the quality of the vid looks really good...
     
  8. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    nope not a video. this is 100% real and if no one can guess correct i will make a video in the morning showing how
     
  9. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    cool thnx, but is what youre doing actually playable?
     
  10. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    well the ds screen is a bit small to see everything clear. but you can play it
     
  11. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,674
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    It's not fake, he's probably using the GBA-Slot composite-in to output the Wii image on his DS in GBA mode.
     
  12. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    i saw this a while back on youtube. there is a way to connect the wii to the ds, though its kinda pointless considering how small the ds screen is and the wii mote's sensitivity.
     
  13. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    k can u tell us exact instructions on what you did. like really short? RIGHT NOW???
     
  14. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    Bingo!! [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  15. Hickeyl

    Member Hickeyl GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    244
    Location:
    UnderNet
    Country:
    United Kingdom
    he prob dismantaled his ds and connected the wii to the DISPLAY screens of the NDS!!! iv done something similar
     
  16. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    can someone tell me how?
     
  17. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,674
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Cool [​IMG] Nice idea, I like it [​IMG]

    BTW, guys, he just confirmed how he did it [​IMG]
     
  18. tomqman
    OP

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    nope


    got the blaze gba tv tuner
    [​IMG]

    cut down the sides so it will fit on my ds and using the supplied cables pluged my wii into it lol

    i will upload a video tomoz showing the tv adapter and everthing [​IMG]
     
  19. pokemongalaxy

    Banned pokemongalaxy Banned

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    717
    Country:
    Canada
    damn I cant do that... [​IMG]
     
  20. Hickeyl

    Member Hickeyl GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    244
    Location:
    UnderNet
    Country:
    United Kingdom
    smart!
     

Share This Page