Playing/showing back up games in the disk channel

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by saltyboy, Oct 4, 2009.

  1. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    I have searched high and dry on how to find this solution but havent come across it yet

    I had a few issues where i tried to update neogammar7 and it all went wrong but before i had this accident and the the system menu wouldnt come up i had back up games playing through the disk channel

    But i have totally losted what i did to get this to happen.

    so if someone could help me would be appreciated

    thanks in advance
     
  2. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    so can no one help with this plz as i would like it through the disk channel
     
  3. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    What cIOS do you have?
    Do you have cIOScorp?
     
  4. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    You need, as beegee7730 mentions, cIOSCORP to run Disk backups from Disk channel w/o modchip.
     
  5. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    i have just checked when opening neogamma up says at bottom neogammar7 ios249 rev14


    I had a problem last week where losted the lot so am trying to get it back through the dsk channel.On looking at sd card have noticed the cIOScorp on there but am unsure about the other information and what order to do the loading up off.

    As i tried to update neogamma and lost everything and had to re install the desktop again.

    any pointers much appreciated
     
  6. kLiNiKaL

    Member kLiNiKaL Dr. Greenthumb

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    581
    Location:
    Los Ganjales
    Country:
    Jamaica
    reinstall the desktop? ok u sound a little bit lost lol

    u need to install cIOSCRAP (its called CORP really i just dont like it..) to load discs via Disc Channel

    goto the thread on here for cIOSCORP 3.4 on here and grab the latest version.
     
  7. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    thanks for that by the way i call the desktop the screen on wii when turn it on lol

    i did have it working with the disk channel but like i say bricked it last week trying to update something so now i have got it back to a working state.

    i have just looked on sd card and the corp files are still on the card

    do i just start this up in the hb channel and will it run ok as i dont want to be in that state i was last week with nothing

    i know the old saying if not broken dont mend it but i really want this to work
     
  8. saltyboy
    OP

    Newcomer saltyboy Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    United Kingdom
    right since the post before i have managed to install corp 3.3 a few disks do come up and show picture in disk channel and some come up and click on them to play and comes up as a disk error


    do i need 3.4 version or can someone say where going wrong
     

Share This Page