Playing MegaMan X2 with an emulator

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by pika3000, Nov 30, 2007.

Nov 30, 2007
  1. pika3000
    OP

    Member pika3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    199
    Location:
    Magog World Ship
    Country:
    United States
    I tried playing it on SNES9xTYL but when I got to Bubble Crab's stage I couldn't see when I went it the water.
     
  2. Twiffles

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    It's probably the emulator. I know it's not perfect. >_>
     
  3. pika3000
    OP

    Member pika3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    199
    Location:
    Magog World Ship
    Country:
    United States
    I had a feeling, I'll check some of the others and update thread if it works [​IMG]
     
  4. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    change the Engine settings under video
     
  5. pika3000
    OP

    Member pika3000 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    199
    Location:
    Magog World Ship
    Country:
    United States
    Thanks, it works [​IMG]
     

Share This Page