play pokemon chaos on nds

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Tom, Feb 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Feb 16, 2009

play pokemon chaos on nds by Tom at 11:11 PM (1,030 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Tom
    OP

    Member Tom Gbatemp's Unofficial Modder

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    987
    Location:
    New jersey
    Country:
    United States
    can i play pokemon chaos on nds?????i know its for gba and its a hack but is there any way to play it on nds or a version of it for nds if so where can i get it?dude im lookin for a nds version
     
  2. Zarkz

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    Im gonna go ahead and spare you the flames, Buy an
    EZ Flash 3 in 1

    NOte: only works with in unison w/ a Slot 1 Flashcart, will not work alone
    EDIT: and for the love of God, DO NOT persist on playing it with only a slot 1 flashcart, many have been flamed for doing so. You have to have a slot 2 expansion
     
  3. War

    Member War Take it easy~

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    5,409
    Location:
    California
    Country:
    Japan
    There is ABSOLUTELY NO WAY AT ALL to play a GBA game using only a Slot 1 flashcart. You HAVE TO buy a Slot 2 flashcart and use it together with a Slot 1 card to be able to load GBA roms.
     
  4. Zarkz

    Member Zarkz GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    435
    Location:
    King Taco
    Country:
    United States
    ^^ ^^
    There's one, lets wait for more,lol
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page