Play Katamari on any web page

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by Jax, Mar 11, 2011.

Mar 11, 2011

Play Katamari on any web page by Jax at 11:35 PM (2,854 Views / 0 Likes) 19 replies

  1. Jax
    OP

    Member Jax Pip Pip Cheerioink!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    4,092
    Location:
    L.A.V.
    Country:
    Portugal
  2. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    Isn't working for me at all.
     
  3. Jax
    OP

    Member Jax Pip Pip Cheerioink!

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    4,092
    Location:
    L.A.V.
    Country:
    Portugal
    Open any website, then copy the code on that page and paste it on the address bar of the website you just opened and press enter. It may take a while to load.
     
  4. WiiThoko

    Member WiiThoko GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    353
    Country:
    United States
    Holy shit this is awesome.
     
  5. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    Dosen't work for me :/
     
  6. superkidmax

    Newcomer superkidmax Advanced Member

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    79
    Location:
    New Jersey, USA
    Country:
    United States
    this is all i get when i pase the code: [object HTMLScriptElement]
    no game .____.
    all i wanted to do is roll up stuff on a sticky ball......
     
  7. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
  8. boof222

    Member boof222 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    435
    Location:
    NSW
    Country:
    Australia
  9. spiritofcat

    Member spiritofcat GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    577
    Country:
    Australia
    I just installed Chrome to try this out and it still doesn't work for me.
     
  10. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Fine for me on Chrome.
    If anyone is on Chrome and it doesn't seem to work, try it when on a different website.
     
  11. ShinyLatios

    Member ShinyLatios Local "That Guy"

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    1,051
    Country:
    Netherlands
    I cant even get on the site, and the paste in bar wont work either
     
  12. Zorua

    Zorua Newbie

    I don't get it. Are you supposed to go to a website like google and then paste this into the address bar? Doesn't seem to work for me. I'm using Chrome.
     
  13. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Go to a site (try here) then copy this into the address bar and press Enter:

    CODEjava script:var h=’http://ec2-50-17-2-177.compute-1.amazonaws.com/js/’,i,n,ss=['http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.1/jquery.min.js',h+'Renderables.js',h+'Game.js'];for(i=0;i
     
  14. geoflcl

    Member geoflcl Permanent GBAtemp Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    1,373
    Country:
    United States


    This worked for me. Like said before, just copy n' paste that into your browser's bar. For some reason, GBAtemp automatically put a space between "java" and "script" in Protokun's post. :S

    I can't wait to try this in one of Another World's super-concise GBAtemp reviews. Imagine the size of that word ball&#33

    Here's the homepage of this neat little thing!
     
  15. Paarish

    Member Paarish Connor's Nublet

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    1,719
    Location:
    Married to DinohScene
    Country:
    United Kingdom


    This one works in Firefox. I'm not actually sure if there's any difference between this one and the other though
     
  16. Heran Bago

    Member Heran Bago Where do puyo come from?

    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    2,846
    Location:
    Foggy California
    Country:
    United States
     
  17. geoflcl

    Member geoflcl Permanent GBAtemp Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    1,373
    Country:
    United States
    Like I said, the other few codes posted were all mucked up, because GBAtemp doesn't seem to like the word "javascript" written in code. Though I don't know why...

    Also:
    Warning: Spoilers inside!
     
  18. SubliminalSegue

    Member SubliminalSegue GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    352
    Country:
    United States
    Neat little thing, but I can't get it to work for the life of me.
     
  19. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    for those that still can't get this awesome thing to work you should add the bookmarklet found at the website and drag the
    hyperlink called "katamari" to your bookmark bar [​IMG]

    im defininatly going to show this neat thing at school [​IMG]
     
  20. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    It's probably to make sure it doesn't actually get activated and somehow affect the page.
     

Share This Page