Pkmn Black and White on R4 Deluxe??

Discussion in 'R4 DS' started by bloodghoul, Sep 25, 2010.

Sep 25, 2010
  1. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    OK So I was one of the fool that ages ago bought a R4 Deluxe of DX. Now Ive never had problems before of getting games to play except recently with the piracy protection that Nintendo has been putting on there games.

    Just wondering if anyone knows of a fix that will let me play pokemon Black and White on my R4.
    (I have also managed to find the patched games if that helps)

    I am using the official r4 1.18 Kernel at the moment but I willing to buy another microSD and install other firmware on it if, somebody knows a diffinate way of gettting pokemon black and white to work on the R4 Deluxe.

    I have tried using Wood as a secondary Operatiing system on it, but everytime I go and click the game it just comes up with "Processing, Do Not Power Off"

    Can anyone help an Idiot who bought a R4 Deluxe?
    Thanks for any help given [​IMG]
     
  2. gifi4

    Member gifi4 How am I a 'New Member'?

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    2,352
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Wood does not work on your cart because it is a clone, just get a 1:1 r4 clone from shoptemp.com for $6.00 and wood will work on it, or if you have money get a Supercard DS Two/ acekard 2i
     
  3. bloodghoul
    OP

    Newcomer bloodghoul Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    So there is no way to get the Rom working on a Clone at all. I dont really want to go and buy a whole new card. If its just a Firmware Change
     
  4. Bluelaserman

    Member Bluelaserman I shoot BLUE LASERS MAN!!!!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    677
    Location:
    The Land down under.
    Country:
    Australia
    Have you tried YSMenu? It runs off the TTDS Firmware and is a great option for Clones. Also, try WAIO if you really want Wood firmware on your clone.
     

Share This Page