picodriveds...

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Sigma83, Feb 18, 2007.

Feb 18, 2007

picodriveds... by Sigma83 at 9:03 PM (902 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Sigma83
    OP

    Newcomer Sigma83 Advanced Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    82
    Country:
    Canada
    I'm running mortal kombat 2 on the picodriveds emulator for DS. It just doesn't seem like all the genesis controller buttons are accounted for though. I have a single punch button (not high/low), high kick, low kick, block. Was one of the buttons sacrificed to make room for the screen adjusting button, and the load/save button? On the DS, with L,R,a,b,x,y,start,select I woudl think there's enough to go around. Has this been discussed before? And if so, any possible solution reached?

    Thanks.
     
  2. dualscreenman

    Member dualscreenman GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    350
    Location:
    Rockin' the DSman Party-Van
    Country:
    United States
    The d-pad is accounted for by... the D-pad [​IMG] and buttons Y, B, and A are used for A , B and C. I don't think any have been clipped.
     
  3. Sigma83
    OP

    Newcomer Sigma83 Advanced Member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Messages:
    82
    Country:
    Canada
    Actually, am i just remembering incorrectly. Does mortal kombat 2 not have combos then?
     
  4. Covarr

    Member Covarr Sentient Cash Register

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    872
    Location:
    Far East of Eden
    Country:
    United States
    It does, but keep in mind the difference between a 3-button Genesis controller and a 6-button Genesis controller; I believe that PicoDriveDS only emulates 3 button.
     

Share This Page