1. coon-strudel

    OP coon-strudel That one weird Furry Artist
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2015
    Messages:
    529
    Country:
    United States
    Hey, I'm trying to run Persona 5 through Multiman and I come across this text:


    "The game requires 4.80 firmware version.

    Do you want to change it to your current 4.75 version?


    Note: The operation will fix 80010009 errors for 4.20-4.31FW games/updates if files are encrypted with 4.20/0x1C or lower key revision."

    I'm already running my super slim PS3 on HFW 4.48, so i don't understand why it's asking this, or saying that I have 4.75.
    I pressed yes the first time around and have not tried to press no yet. Pressing yes redirected me to the PS3 dash menu as normal and I selected the disc but I just keep getting a blank screen followed by a frozen console which I have to hard restart.

    Help please ;w;
     
    LakiTiti likes this.
  2. coon-strudel

    OP coon-strudel That one weird Furry Artist
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2015
    Messages:
    529
    Country:
    United States
    Oh, fssst, welp, looks like the problem is solved, you just press "no" XD
    sorryyyy
     
    Trata_Miento likes this.
  3. Trata_Miento

    Trata_Miento Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 28, 2019
    Messages:
    1
    Country:
    Spain
    Hey, i'm planning to play p5 too btw, so how how's the game on hen? Is it run fine? And where do tou get the copy of the game ?
     
  4. KISSMYRAIFU
    This message by KISSMYRAIFU has been removed from public view by Flame, Jul 14, 2019, Reason: no piracy links.
    Jun 29, 2019 Show
  5. coon-strudel

    OP coon-strudel That one weird Furry Artist
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2015
    Messages:
    529
    Country:
    United States
    Ap
    -snip-
    Appreciate the help, but remember, you cant link people site that provide pirated games and such.
     
    Last edited by Flame, Jul 14, 2019 - Reason: quoting piracy link
    KISSMYRAIFU likes this.
  6. KISSMYRAIFU

    KISSMYRAIFU Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    17
    Country:
    Morocco
    Didn't know :s
     
  7. coon-strudel

    OP coon-strudel That one weird Furry Artist
    Member

    Joined:
    Apr 21, 2015
    Messages:
    529
    Country:
    United States
    Don't worry about it! just be careful c:
     
    KISSMYRAIFU likes this.
  8. LakiTiti

    LakiTiti Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2019
    Messages:
    1
    Country:
    Philippines
    How did you get back to the screen where you could press no if you pressed yes initially?
     
  9. KISSMYRAIFU

    KISSMYRAIFU Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    17
    Country:
    Morocco
    just restart ur ps3 and enter multiman and load the game it should normally ask u again
     
    coon-strudel likes this.
  10. MysticPlasma

    MysticPlasma Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    hey I tried doing this but it didn't asked me again
     
  11. KISSMYRAIFU

    KISSMYRAIFU Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    17
    Country:
    Morocco
    Sooo..the game works?
     
  12. MysticPlasma

    MysticPlasma Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    No I still get a black screen but thx for responding so fast
     
  13. KISSMYRAIFU

    KISSMYRAIFU Member
    Newcomer

    Joined:
    May 10, 2019
    Messages:
    17
    Country:
    Morocco
    Ah..afik that has nothing to do with getting a black screen and im afraid that i cant help beside recommend downloading the game from another source cuz the copy u got maybe corrupted
     
  14. MysticPlasma

    MysticPlasma Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    ok thanks for trying I get it from another source then
     
    KISSMYRAIFU likes this.
  15. Imam

    Imam Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 13, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Indonesia
    hey bro now i have a same problem as you, so how you fix this?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - notification, Persona,