Perfect Loader for anyone who is "Waiting For USB Device"

Discussion in 'Wii - Hacking' started by wiimano, Apr 13, 2009.

  1. wiimano
    OP

    Member wiimano GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    alright mates, not sure who else out there is having the same issue as me. but not all loaders are all that compatible with a lot of drives so far. mine is semi compatible, meaning it has the "waiting for usb device" the problem with this, is when its "waiting for usb device" it means that when it does find it and does load up. images will not show. i have told quite a few people here so far, and im not sure what the problem really may be. this loader below by brisma works just fine for me with loading images, even if i wait 35 seconds "waiting for usb device"

    all loaders on this site, have yet to figure out the image reload, at least in my case, does anyone else have a similar issue?

    when it doesnt wait for usb device, the loaders work great, but ive been waitin for someone to figure out this image reload fix, and ive yet to find one. can anyone point me in the right direction, or look into this further?

    when it doesnt wait, it works great, but when it waits, i get no images at all

    hope someone can help me out here, thanks mates


    heres the usb loader that works for me with "waiting for usb device"

    http://wiinewz.com/forums/591533-post80.html
     
  2. BlindDude

    Member BlindDude GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    357
    Country:
    United States
    I have seen your posts,, a ton of them with the same problem.

    The ONLY time I have ever seen a 45 second countdown is when I had multiple usbloader folders on my sd card.. like usbloadermod, usbloaderwanin, usbloader.

    Have you tried cleaning up your sd and only having ONE usbloader folder and ONE images or covers folder?
     
  3. Kosaic

    Member Kosaic GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    460
    Country:
    Canada
    There are 50 other versions of loaders you could download and try ...

    Is your HDD sleeping? Is that the issue? There are tons of posts on that as well.
     
  4. wiimano
    OP

    Member wiimano GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    im not so sure, i will try to clear out my sd card and start fresh with just one folder.

    the thing is, when it works, it works great, all images load up.

    when its "waiting for usb device" nothing shows up

    on brismas loader though, it shows up no matter what, and i dont understand why that is, and why these loaders dont have that added in, or what exactly brisma did.

    ive downloaded a lot tho so far kosaic, im gonna try clearing out the folder with no other loaders on there, see if that helps.
     
  5. Kosaic

    Member Kosaic GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    460
    Country:
    Canada
    A lot of drives have "Desktop" software available for them, which lets you configure power setting.

    I have a Seagate Freeagent Go (for example) and with the desktop software, I can change the "Standby timer" from 5 minutes (factory default) to "never" If I left it idle for 5 minute, it would then not work with any USB Loader, I'd have to pwoer down then up. Also if I paused a game, after 5 minutes I'd also have to cycle the power.

    Check the Lacie website for something of this nature. might help.
     
  6. wiimano
    OP

    Member wiimano GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    205
    Country:
    United States
    checked the site, not seein anything to help with that unfortunately. might try customer service, but i could see that bein an issue mate.

    sometimes it does work tho, what i just cant quite figure out, is why will all the images load for brismas, but not for any of these other ones? thats whats really got me scratchin my head
     

Share This Page