PDA DS English version for G6

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by dsrules, Dec 6, 2006.

Dec 6, 2006

PDA DS English version for G6 by dsrules at 8:36 AM (1,324 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. dsrules
    OP

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,300
    Country:
  2. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Woah, who'd have thought it would actually come out!

    Time to try this out [​IMG]
     
  3. Vidnez

    Newcomer Vidnez Advanced Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    54
    Country:
    Finally!
     
  4. cory1492

    Member cory1492 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2005
    Messages:
    1,489
    Location:
    Home, WhereElse?
    Country:
    Canada
  5. skullstatue

    Banned skullstatue Banned

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    463
    Country:
    United States
    It would appear that the download is currently corrupt for the G6 PDA English. I hate to ask it of you guys, but can one of you upload it for me [​IMG] . Thank you....
     
  6. Rykar

    Newcomer Rykar Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    93
    Country:
    I copied the two folders to my PDA folder and it won't launch, are there any other files I need to add?
     
  7. ShadowStitch

    Member ShadowStitch Devilot's Tubtoy

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    141
    Location:
    Devilot's Bathtub
    Country:
    United States
    I can't seem to make it work either.
    I'm pretty sure I'm doing it right: I put the contents in a folder called 'PdaDS' in the root... and it looks like it's gonna work, but when I try to activate the PDA from the DS menu, the pie fills up and then....nothing.

    Hmm.. Could it be because my loader is not the newest version?
     
  8. miko

    Newcomer miko Advanced Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    68
    Country:
    Slovakia
    nie, skus to stiahnut este raz [​IMG] Mne to z oficialu islo na starsi fw. Aky mas firmware?




    [​IMG]
     
  9. bretik

    Newcomer bretik Newbie

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    2
    Country:
    Czech Republic
     
  10. ShadowStitch

    Member ShadowStitch Devilot's Tubtoy

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    141
    Location:
    Devilot's Bathtub
    Country:
    United States
    To paraphrase Ice Cube: You'd better czech yourself before you wreck yourself.

    Anyone have any USEFUL comments? Maybe something related to the topic, perhaps?
     
  11. shyducky

    shyducky Newbie

    pdaDS finally works!! it needs firmware 4.6c or higher. With 4.6a it doesn't start.
     
  12. Stormingsoul

    Newcomer Stormingsoul Advanced Member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    88
    Country:
    Netherlands
    Works here..But deleted it because it's big, it sucks, and adds nothing to my g6 except calculator, notes and stuff.. it isn't much
     
  13. ShadowStitch

    Member ShadowStitch Devilot's Tubtoy

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    141
    Location:
    Devilot's Bathtub
    Country:
    United States
    Ah, that was it, Ducky! I upgraded my Firmware and it works perfectly. Thanks for the heads-up!
     

Share This Page