patch for Super Robot Taisen OG Saga: Masou Kishin - The Lord

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by steveo581, May 25, 2010.

  1. steveo581
    OP

    Member steveo581 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    190
    Location:
    US
    Country:
    United States
    Super Robot Taisen OG Saga: Masou Kishin - The Lord of Elemental needs a patch for dstt. I found a hex edit over at ds-scene but I suck at hex edit, so if someone could post a patcher that'd be great.
     
  2. ShinRyouma

    Member ShinRyouma GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    956
    Location:
    Surabaya
    Country:
    Indonesia
  3. KaelKazaki

    Newcomer KaelKazaki Advanced Member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    81
    Location:
    New Jersey, USA
    Country:
  4. ginaz

    Newcomer ginaz Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Cuba
    well just to point to other users as warning the patched version of the game on the net has two bugs I dont know if someone detected them but I do,the first one is in the title screen when you let the battles scenes appear it freezes when granzon and cybuster are about to figth,the other occurs whenever you uses cybuster with the battle animation on it freezes at ramdom encounters with enemies if you disable the animation nothing happens,this is for any hackers who wants to try fix the rom for the rest the game is fully playable without using cybuster with the animations.
     
  5. steveo581
    OP

    Member steveo581 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    190
    Location:
    US
    Country:
    United States
    ^ it freezes everytime cybuster attacks or just sometimes?
     
  6. ginaz

    Newcomer ginaz Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Cuba
    Well I´ve tried several times and it freeze sometimes almost always the funny thing is that it happen only with the cybuster and none other masouki I even started another game to check and no freeze so far with the jaohm the first mecha you got until I got the cybuster but still is really annoying because you cannot enjoy the Cybuster attacks fully [​IMG]
     
  7. steveo581
    OP

    Member steveo581 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    190
    Location:
    US
    Country:
    United States
    The game just froze on me for the first time, but it was after I put on softreset in the dstt menu. Maybe try turning that off??

    Also, when I try to soft reset the game through the game itself (left, right, start, select) I get a white screen.
     
  8. ginaz

    Newcomer ginaz Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Cuba
    yeah I also found that too when you use soft reset it freeze or fi you are in some scenario it looses the audio and freeze too what its strange is that nobody has reported this in other forums or sites so I´m also wondering because in the infolibs it says that the rom number is 4963 and mine is 4910 so I think maybe it got something to do with all these problems
     
  9. steveo581
    OP

    Member steveo581 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    190
    Location:
    US
    Country:
    United States
    I haven't had any other problems besides the soft reset never working. Did you hex edit or did you apply the patch? I guess you could find a better rom and see if it still freezes.

    mine is 4910 as well
     
  10. ginaz

    Newcomer ginaz Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    Cuba
    well I´m currently trying to find the other with the number 4963 of the infolibs recently posted when I have it and try the patch on it i´ll let you know right away,I´m still thinking it has something to do with the rom number because apart us two not a single person has reported this,I´ll post when I check what I´ve told you
     
  11. steveo581
    OP

    Member steveo581 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    190
    Location:
    US
    Country:
    United States
    anyone with dstt able to soft reset? I just get a white screen...

    perhaps it works with the latest firmware...
     

Share This Page