Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,056
    Country:
    United States
    What's this all about?
     
  2. Benja81

    Benja81 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    583
    Country:
    United States
    That's what I get when I try to download
     
  3. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,056
    Country:
    United States
    Download what?
     
  4. Benja81

    Benja81 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    583
    Country:
    United States
    When I'm using the pasta configurator to download firmware
     
  5. tdawg135

    tdawg135 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Messages:
    19
    Country:
    getting the same thing with my n3ds
     
  6. Benja81

    Benja81 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2015
    Messages:
    583
    Country:
    United States
    Search that iso site for "miniPasta (Ready-to-Use Pack)" and click the first result, then scroll down to the New 3DS section and look for "miniPasta (Ready-to-Use Pack)." That one ended up working for me and didn't need to configure anything.
     
    Last edited: Feb 27, 2016
  7. tdawg135

    tdawg135 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Messages:
    19
    Country:
    okay thanks trying it now
     
  8. Ashachu321

    Ashachu321 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 28, 2016
    Messages:
    4
    Country:
    Italy
    Hi all, I need help.
    Got this error while trying to install EUR .cia games on my EUR o3ds through FBI v.1.4.2. I've got 10.6 emunand with rxTools, I could install everything without errors till now, I really don't know what happened.

    Install failed!
    Could not install app.
    Raw Error: 0xc86044d2
    Module: MODULE_NN_FS (0x11)
    Level: LEVEL_STATUS (0x19)
    Summary: SUMMARY_OUT_OF_RESOURCE (0x3)
    Description: <unknown> (0xd2)
     
  9. gunner007

    gunner007 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    1,518
    Country:
    United States
    Are you installing on sysNAND? Also stupid question, but do you actually have enough free space on your SD?
     
  10. jitterbob

    jitterbob Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    I was told I could use Pasta on my 4.5 ONDS XL without cubic ninja. Why does every tutorial seem to use nijhax and how can I use pasta without it?
     
  11. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,572
    Country:
    Mexico
    Use another exploit, Ninjhax is just one entrypoint, you have browserhax, Ironhax, Menuhax, Tubehax, etc.
     
  12. haxan

    haxan GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2011
    Messages:
    382
    Country:
    when i press L and A together it just takes me to "give me some pasta" and "exit"
    i installed big blue and thats all i care about but should i be worried since i havent backed up my sysnand?
    im on o3ds 9.2
    EDIT: nvm lol turns out that i just installed an older version of pasta by accident
     
    Last edited: Mar 13, 2016
  13. unknownnumber

    unknownnumber Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    Since sky3ds is blocked now by AP checks, lemme ask first before I start downgrading and installing pasta cfw.
    When this cfw is installed and I start it, I can use my blue sky3ds with, lets say Bravely Default 2, and it bypasses the ap check?
     
  14. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,521
    Country:
    United States
    Pasta is ancient history. Look into CIAngel or funkeyCIA and get a bigger SD card if you need it. Luma3ds, Reinand, and Cakes are the CFWs of choice. Pasta/mini pasta is good for upgrading/downgrading. That's about it.
     
  15. unknownnumber

    unknownnumber Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    alright, tnx.
    I just want to bypass ap check with my sky3ds. Are all cfw you posted able to do so?
     
    Last edited: Apr 28, 2016
  16. dapaua

    dapaua Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    48
    Country:
    You won't need your sky 3ds anymore once you install a cfw
     
  17. ShadowOne333

    ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,572
    Country:
    Mexico
    They should.
    All those CFW have signatures checks disabled AFAIK.
     
  18. unknownnumber

    unknownnumber Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    So with cfw it's just copy games to 3ds sd card I guess?
     
  19. dapaua

    dapaua Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    48
    Country:
    Yes, that's it. You would need .cia games instead of .3ds games, and use a cia installer, like FBI, to install them to the SD. Then they behave like eshop games.
     
  20. unknownnumber

    unknownnumber Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    Last edited: Apr 28, 2016
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installed, (required, unsigned

Thread Status:
Not open for further replies.