Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RadtheZERO

    RadtheZERO Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    30
    Country:
    Brazil
    Can't make it work here. Always getting a black screen, even with the current one.
     
  2. Drak0rex

    Drak0rex GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    2,059
    Country:
    United States
    Trying to configure PastaCFW 1.3 beta7 but I keep getting an exception on file 3. IS it broken? Does anyone have pasta set up for 9.2 that I can borrow?
     
  3. Xenon Hacks

    Xenon Hacks GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2014
    Messages:
    7,411
    Country:
    United States
    just get a pre built version from the iso site
     
  4. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    Latest commit 5e0e069

    is it v1.3 beta8 or newer as its a newer date then v1.3 beta7?
     
  5. wazxy

    wazxy Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2015
    Messages:
    5
    Country:
    :rolleyes: pasta is simple and bast tools :)
    but his not work in higher version to play the new game :(
    be like Fire Emblem IF;PROJECT X ZONE 2:BRAVE NEW WORLD;MonsterHunter X..they are the lowest 9.4/9.5:sad:
     
  6. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    Use rxTools to play newer games :)
     
  7. wazxy

    wazxy Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2015
    Messages:
    5
    Country:
    Thanks my friend!Unfortunately,I am stupid :( rxTools is very complicated for me
     
    omegapirate and lexluth0r like this.
  8. Kim Que

    Kim Que Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    12
    Country:
    Will this work on xenoblade chronicles?
     
  9. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    No as it runs at 9.2 or lower no emuNAND
     
  10. TR_mahmutpek

    TR_mahmutpek medic
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    1,269
    Country:
    Turkey
    Rxtools working on new 3ds with enough stability?
     
  11. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    Yes at 9.0-9.2 no emuNAND
     
  12. TR_mahmutpek

    TR_mahmutpek medic
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    1,269
    Country:
    Turkey
    Why no emunand?
    Thank you for your reply.
     
  13. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    Because it never had emuNAND
     
  14. wurstpistole

    wurstpistole I got 8 warning points
    Member

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    4,298
    Country:
    Gambia, The
    He was asking about rxtool and of course that uses emunand, also on N3ds.
     
  15. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    Then his bust he needs to keep on topic and post in the proper thread
     
  16. TR_mahmutpek

    TR_mahmutpek medic
    Member

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    1,269
    Country:
    Turkey
  17. AshleyCummings

    AshleyCummings Gamer Girl
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    526
    Country:
    United States
    Black screen really ...
     
  18. thecia123456789

    Newcomer

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    have black screen while holding l help pls
     
  19. Shadow#1

    Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    7,038
    Country:
    United States
    Don't hold L
     
  20. thecia123456789

    Newcomer

    Joined:
    Oct 11, 2015
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    so still black screen when not holding l help pls
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installed, (required, unsigned

Thread Status:
Not open for further replies.