Passkey 2 & DSLite question

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by teh_raf3, Jun 24, 2006.

Jun 24, 2006

Passkey 2 & DSLite question by teh_raf3 at 8:59 PM (664 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. teh_raf3
    OP

    Member teh_raf3 Whatever suits you

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    1,992
    Location:
    Belgium, Bruges
    Country:
    Belgium
    I'm getting a DSLite tomorrow, will my passkey 2 work on it, just like it works now on my regular DS (without programming or flashing or anything?)

    thanks in advance...
     
  2. tama_mog

    Member tama_mog Kupo

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Yes it will.
     
  3. teh_raf3
    OP

    Member teh_raf3 Whatever suits you

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    1,992
    Location:
    Belgium, Bruges
    Country:
    Belgium
    ok, thanks [​IMG]
     
  4. teh_raf3
    OP

    Member teh_raf3 Whatever suits you

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    1,992
    Location:
    Belgium, Bruges
    Country:
    Belgium
    So I bought my DSLite Black today, and when I use my Passkey2 and M3 I get 2 white screens...

    Booting the cart in GBA mode works though.

    What's the problem?
     
  5. Coru

    Newcomer Coru Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    34
    Country:
    Canada

Share This Page