Paradox release Snes wiiremote Channel! (WITH BANNER!)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Adr990, May 10, 2008.

  1. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Paradox did it AGING!

    Download here the Snes with wii-remote channel With Banner!

    Adr
    (only rayman song...)

    ---

    Ya all controller work [​IMG]
    tested everything...
    TP reload... gives error... not a brick just error [​IMG]
    Wii SD Slot A slot B all working as it suppose too...
    14 Blocks

    Screenshots:
    1
    2
    3

    ---http://vc.wii-isos.com---
     


  2. santorix10

    Member santorix10 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    240
    Location:
    Rochester, NY - USA
    Country:
    United States
    Now that we seem to have banners for all the channels, it would be nice to see a new homebrew channel.
     
  3. sigma.nl

    Newcomer sigma.nl Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    46
    Location:
    netherlands
    Country:
    Netherlands
    Nice job will try it immediately, read about it in on the IRC channel you're quick

    thnx

    Bedankt gast
     
  4. DoubleD45

    Newcomer DoubleD45 Advanced Member

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    62
    Location:
    North Carolina, United States
    Country:
    United States
    Its awesome!!!!! Once again he succeeds
     
  5. Jhongerkong

    Member Jhongerkong GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    405
    Country:
    Canada
    Does it support classic controllers? How many blocks is it? And is there a screenshot?
     
  6. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    Hm, i'd rather like the Front SD Loading SNES9X release with a banner.
     
  7. fatcamp

    Newcomer fatcamp Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    32
    Country:
    Finland
    What about pal? the version i had installed before was all red on my pal wii.
     
  8. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    Oh, what do you mean? Does Paradox's release not use the SD slot? How do his games load then?
     
  9. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    I don't know. There is several SNES9X releases (official and unofficial).

    can someone confirm it has sd card loading?
     
  10. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Lol,
    Ya all controller work [​IMG]
    tested everything...
    TP reload... gives error... not a brick just error [​IMG]
    Wii SD Slot A slot B all working as it suppose too...
    14 Blocks

    Screenshots:
    1
    2
    3
     
  11. nihlathak

    Member nihlathak GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    112
    Country:
    Netherlands
    Ohh man I've ben praying for a fully functional snes channel, banner just makes it even better. Hope this finally lets me load off my memory card!

    Thanks!
     
  12. twotime

    Newcomer twotime Member

    Joined:
    May 27, 2005
    Messages:
    27
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I downloaded the wad from the link, but there is no included readme. Does anyone know which version of snes9x this is? Where do I put the roms? Is the controller mapping proper (ie. - = select, + = start, home = emulator menu)? Some of the earlier releases had really weird mapping.
     
  13. jayparadox

    Member jayparadox GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    352
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
  14. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    ROMS work fine from memory card [​IMG]
     
  15. NikoK

    Member NikoK GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    Canada
    Is the wad region free? Thanks so much for these banner added channels!
     
  16. rommy667

    Member rommy667 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    514
    Location:
    Down the road around the corner
    Country:
    Ireland
    Looks ace love the banner but ive cant get it to "see" my rom dir i use snes9x/roms for roms and same for saves i use a sd card in gamecube mem card slot b.........
     
  17. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
  18. jayparadox

    Member jayparadox GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    352
    Location:
    Spain
    Country:
    Spain
    The emulator is "Snes9x Wii 1.43 wiimote and classic (v.2.2 LoPsT+Falco)".

    I think the main folder must be SNESEMU or something like that.
     
  19. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    So it isn't front sd loading?

    That sucks.
     
  20. Jhongerkong

    Member Jhongerkong GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    405
    Country:
    Canada
    Yes it is
     

Share This Page