1. jorgem305

    OP jorgem305 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 20, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Dominican Republic
    panic occured while running atmosphere, title ID: 010041544D530000 PLEASE LATEST FW 9.1.0

    PLEASE HELP!!!
    I have tried everything cant get my switch pass the cfw boot
     
  2. alexander1970

    alexander1970 Try to Live here and now.
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,922
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    Welcome to GBAtemp.

    Please come in,take a breath,calm down a little and make your needed 5 Posts as in the Rules declared.

    Then please post your Issue with an detailed Description in the
    Switch Forum

    https://gbatemp.net/categories/nintendo-switch-discussions.282/

    and I am pretty sure,many Users here will help you.

    Do not Panic please,GBAtemp is here to help you.:)

    Thank you.:)
     
    scandal_uk and zoogie like this.
  3. Sinon

    Sinon You can call me either Mike or Autumn
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2015
    Messages:
    1,212
    Country:
    Costa Rica
    (Note that posts made in the EOF or introductions do not count and will not increase your post total)
     
    Last edited by Sinon, Dec 20, 2019
    alexander1970 likes this.
  4. jhaw

    jhaw Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 19, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Taiwan
    Hello,
    I also encountered the same problem
    Did you solve it
     
  5. Junz

    Junz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 11, 2014
    Messages:
    4
    Country:
    Senegal
    I had the same problem. I formatted my sdcard to fat32 instead of exfat to fix it
     
  6. jhaw

    jhaw Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 19, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Taiwan
    I formatted my sdcard to fat32,but didn't fix it.
     
  7. jorgem305

    OP jorgem305 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 20, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Dominican Republic
    I format it too but nothing same problem over and over again....
     
  8. geissbnj

    geissbnj Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Germany
    same here, too. Like to now a fix as well
     
  9. geissbnj

    geissbnj Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Germany
    same here, too. Like to now a fix as well
     
  10. Milenko

    Milenko GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    2,236
    Country:
    Australia
  11. xuyscutix

    xuyscutix Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    anyone with a step by step solution for this?
     
  12. Undi

    Undi TRASH 悲しい天使
    Member

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    319
    Country:
    Belgium
    In this thread, we can see a fix by aarongeorge :
    I can confirm that running sudo chflags -R arch on all directories aside from the official Nintendo directory has solved the issue.


    I assume you all are on Mac OS or another Apple OS.
    Idk if you're on Windows.
     
  13. xuyscutix

    xuyscutix Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    unfortunately windows. why does changing the chflags fix this tho? would the attrib +a on windows be the equivalent?
     
  14. Undi

    Undi TRASH 悲しい天使
    Member

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    319
    Country:
    Belgium
    SciresM commented 19 days ago
    Staring at the corrupted binary, I think I know the issue anyway.

    OpenFile is failing when trying to create the prodinfo backup (this should never fail, so we assert it succeeds).

    I think your SD card has weird archive bits that prevent creation of files in the automatic backups folder.

    Are you using macOS? Try using hekate's archive bit fixer, maybe. Also try using FAT32 instead of exFAT.

    You can try, I think it will work the same way, the problem and the solution are the same anyway on both, the command is just different.

    EDIT : Also double check if your sd card isn't corrupted or other shit like that / Try Hetake's archive bit fixer / Use FAT32.

    If nothing work, open a issue on the github.
     
    Last edited by Undi, Dec 30, 2019
  15. xuyscutix

    xuyscutix Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I've tried fat32, exfat, copying all the files all over again. nothing works .. I keep getting this same panic crash from atmosphere
    ill try setting the attribute tags in windows. however i'm skeptical on this... annnnd it didn't work
    cmd (run as administrator) attrib /D +A *.* (then manually setting the Nintendo folder as non archived)
    achieves a similar result of the sudo chflags -R arch command (to recursively set the archive bit)

    ????? totally flabbergasted. the 752 thread was unfortunately prematurely closed before other platforms could verify if they found a workaround.
     
  16. Marizzz95

    Marizzz95 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2019
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    Figured I would post here. I'm getting the same panic screen but for another reason. I just updated from HOS 7 to 9 and updated atmosphere and hekate. The switch boots fine but if I use Goldleaf and (repeatedly) open and close empty folders, I get said panic screen (title Id: 0100000000000034 / error desc: data abort) and the switch reboots. Fixing the archive bit as described in that GitHub issue doesn't help.
     
  17. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,271
    Country:
    Norway
    Goldleaf is just unstable. Not much you can do about that.
     
  18. rlaqotns

    rlaqotns Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 17, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    i am same issue, i am format from exfat to fat32, but same error...
    i cant solve. T.T

    here is error report file
     

    Attached Files:

    Last edited by rlaqotns, Feb 17, 2020
  19. rlaqotns

    rlaqotns Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 17, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    i'm solved!
    i am incognitoed and i have backup file(prodinfo.bin)
    i am version up to 9.1.0 then error title ID: 010041544D530000
    incognito_rcm.bin restore not work!! fuck
    so i restored with hetake emumm restore..
    but not solved. same error
    i can check NxNandManager_v3.0.3_x64
    i know prodinfo not encrypt, prodinofof encrypt
    you can see
    switchbrew.org/w/index.php?title=Flash_Filesystem#User_Partitions
    prodinfo encrypt
    so i encrypt my prodinfo with NxNandManager_v3.0.3_x64
    and restored with hetake emumm restore.

    then incognito_rcm.bin WORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
    williamxxll and alexander1970 like this.
  20. alexander1970

    alexander1970 Try to Live here and now.
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    11,922
    Country:
    Austria
    Hello.:)

    I am happy for you,that is nice to hear.
    Congratulations.:D

    Thank you for telling us your solution,this will help other Users too.

    And...

    Welcome to GBAtemp by this Way.:)
     
  21. Gagi_Astvats

    Gagi_Astvats Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 17, 2019
    Messages:
    24
    Country:
    Armenia
    try to delete folder 010041544D530000 inside Atmosphere/contents folder on your sd
     
    HOOKSHOT likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - 010041544D530000, atmosphere, occured