page cannot be found

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Light, Jun 10, 2003.

Jun 10, 2003

page cannot be found by Light at 12:01 PM (902 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Light
    OP

    Light Newbie

    i get that message whenever itry to post..i have no idea why..
    that's the main reason why i signed up so early but only have a couple of posts...
     
  2. mole_incarnate

    Former Staff mole_incarnate Watermelon!

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    2,596
    Location:
    Perth,WA
    Country:
    Australia
    What browser, internet connection and computer are you using? Need these details first, then we can get to a conclusion.
     
  3. KiVan

    Former Staff KiVan Hooray! Member n# 1!!!

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    but how did u manage to make this post =P

    this is very strange....
    i have no idea...
     
  4. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Well sometimes I had this eproblem (used aol at first) but I switched to Internet Explorer and haven't exerienced this problem anymore

    @ KiVan

    Sometimes when this happened to me I got a message telling me that the page cannot be found, but when I'd sign on again I see that my page is found.
     
  5. Light
    OP

    Light Newbie

    well i have to retype the message ...which usally i don't....
    usally the 2nd it goes thru but it's getting worse now.
    i'm using IE 5
    Windows Xp
    DSl Connection.
    i'm from singapore so yea. using Singnet boardband..
     
  6. mole_incarnate

    Former Staff mole_incarnate Watermelon!

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    2,596
    Location:
    Perth,WA
    Country:
    Australia
    Okay your best bet would be replaying your old crappy IE5 with the new and imporved IE6. Get it now, try it out, ,if you still have probs we'll see what else we can do.
     
  7. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    also just to make sure, copy your writing so that you don't have repeat your tying again and again.
     
  8. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Or better yet just ditch the whole Internet Explorer game.
     
  9. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    So what is it that you use then ?
     
  10. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Mozilla of course. [​IMG] Well actually Firebird (formerly known as Phoenix), it's basically a 'slimmed down' version of Mozilla's core browser. You know you want to know more about it so go here... Mozilla Firebird
     
  11. it-s

    Member it-s GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2003
    Messages:
    190
    Country:
    Canada
    Light, you are not alone. I had the same problem couple of times... [​IMG]

    Not a big deal though.... mistakes happen!!! It's just some local bugs. Windows has always had lots of them. [​IMG]
     
  12. Light
    OP

    Light Newbie

    good to know [​IMG]
     

Share This Page