Overlord Dark Legend PAL freezes

Discussion in 'Wii - Hacking' started by konner920, Jun 24, 2009.

Jun 24, 2009
  1. konner920
    OP

    Newcomer konner920 Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    Yeah. this is the first PAL game to launch through disc channel. But when i get to the menu to make a save game it freezes.


    has anyone tried this yet?
     
  2. antimatter

    Newcomer antimatter Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    Belgium
    works fine for me from usb cfg usb loader 3.2E rev 9 PAL
     
  3. konner920
    OP

    Newcomer konner920 Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    im using a NTSC wii. since no one has uploaded the NTSC version ._.
     
  4. Tagg7

    Member Tagg7 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    394
    Country:
    United States
    ^Just wait a day or three, and I'm sure the NTSC version will be released by the scene.
     
  5. carbonyle

    Member carbonyle GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    360
    Location:
    Switzerland
    Country:
    Switzerland
    works fine for me [​IMG]
     
  6. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    Um yeah because your using 3.2E
    and not U like this guy is saying, so you basically posted for no reason here. Im so tired of
    "works fine for me" answers are you using an ntsc wii? NO so it doesnt work fine for you
    So go away and only ppl with Ntsc wiis post here
     
  7. twig123

    Member twig123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    258
    Country:
    United States
    Might help if the OP provided info about installed cIOS's.
    The posters that stated it was working are both on cIOS rev9... which was the last version that was compatible with WiiConnect24. I don't know if this game has WiiConnect24 options, but I have the same issue when trying to play Animal Crossing on any cIOS greater then rev9.
     
  8. lilbro

    Newcomer lilbro Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    I feel you on that man. It is so annoying when people just post to "OOO well it works for MEEEeeeEE!" and nothing else. The threads not about whether or not it works for them. Its about how to get it working for those who are having problems.

    Though I don't think you are going to get it to work. If I remember correctly they have started removing the NTSC video data from PAL games so it will not play on a non-PAL setup.
     
  9. konner920
    OP

    Newcomer konner920 Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United States
    Lol its working now. Just when i try to choose save slot 1 it freezes when i choose save slot 2 it works.
     
  10. Eagle687

    Newcomer Eagle687 Advanced Member

    Joined:
    Apr 7, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    rev9 rulez.
     
  11. lilbro

    Newcomer lilbro Member

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Oh, sweet. I was going to hold off on getting it but if it works then I guess its time to get down to business.
     

Share This Page