1. ulao

    OP ulao GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Not sure how they did it but they did. I had to update the system to run an NSP and after the update the system boot right into the switch OS with or without the dongle. And the console is of course still blocked so its completely useless now. ;(
     
  2. NeoSlyde

    NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    What does this mean in English ?
     
  3. Kyrara

    Kyrara GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    142
    Country:
    Germany
    have you use AutoRCM? if yes you may need to reenable AutoRCM again.
    If not more information would be good.
     
  4. Crusatyr

    Crusatyr GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    Sounds to me like user error. Here's how to fix it:
    1. Boot the console into RCM mode using a jig
    2. Use dongle to boot into SX OS
    3. Enable AutoRCM
    4. ???
    5. Profit
     
  5. Mcall

    Mcall Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 26, 2018
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    You probably had Auto RCM. You need to use your jig to boot into RCM and then reenable Auto RCM however you did before. Updates remove Auto RCM.
     
  6. ulao

    OP ulao GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Been looking for the stupid jig plate since I posted this, can't find it. May have to wait for a friend's.
     
  7. ulao

    OP ulao GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Tried to mod my controller by making a short to pin 9 and 10 (also tried 7 and 10) but still will not go in to the screen to change back to boot from sdcard.
     
    Last edited by ulao, Oct 21, 2018
  8. Deleted User

    Deleted User Newbie

    get a proper jig.
     
  9. radicalwookie

    radicalwookie GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2018
    Messages:
    510
    Country:
    United States
    I refuse to believe you are from USA judging by the command of English language.
     
    con247 likes this.
  10. ulao

    OP ulao GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Ok back up, the controller mod worked but I was so self-absorbed in the issue I forgot about the volume up button. I installed a switch in to the controller (prolly not needed) so now I always have a jig.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - update, syste,