opera ?

Discussion in 'R4 DS' started by Taziz, Sep 19, 2007.

Sep 19, 2007

opera ? by Taziz at 11:37 AM (837 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Taziz
    OP

    Member Taziz GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    181
    Location:
    Lithuania
    Country:
    Lithuania
    how to make a opera browser work on R4DS ? I have a super card SD to
     
  2. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    you need to patch it
     
  3. ZAFDeltaForce

    Member ZAFDeltaForce Specialist

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2,786
    Country:
    Singapore
    As mentioned above, patch it with the Triforce patcher for Supercard compatibility.
    You can get it here.

    Enjoy [​IMG]
     
  4. Bube

    Newcomer Bube Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    Turkey
    I heard it wasn't possible, but I still want to ask to be sure - I have an R4 (nothing else), is it possible to install Opera on it?
     
  5. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    No it wont work Bube. The cheapest way to make it work is to use the EZF 3 in 1 from DX
     
  6. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    You need a slot-2 device.
     
  7. Bube

    Newcomer Bube Member

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    10
    Country:
    Turkey
    OK thanks.. I remember reading something like that some time ago, but just couldn't be sure.. Oh well..
     

Share This Page