Opera on slot-2 ONLY

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Rock Howard, Jun 26, 2008.

Jun 26, 2008

Opera on slot-2 ONLY by Rock Howard at 6:46 PM (1,182 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Rock Howard
    OP

    Newcomer Rock Howard Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    48
    Country:
    Russia
    I've searched through the forum but unfortunately I didn't find an answer. I have M3 lite (microSD slot-2 cart) and wifi router. I want to surf the web while my PC is off (and the router is working of course), so it looks like DS2Win and Hobro aren't for me and Opera is an only option with a good speed. So here's my question: is it possible to launch Opera Browser DS from slot-2 cart, or there's no way I can get it working without buying slot-1 flashcart? If you know any other browsers which have good speed and allow viewing images than post them please.
     
  2. 23qwerty

    Member 23qwerty GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    182
    Country:
    Canada
    I would assume you would need slot 1 as well
    You should try bunjaloo it works very well.
     
  3. 754boy

    Banned 754boy :D

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    3,469
    Location:
    Mississippi
    Country:
    United States
    You only have 2 options of getting Opera running: 1) Buy it. Lol. 2: Slot 1 and slot 2 combo.

    Otherwise you're gonna have to use one of the homebrew browsers.
     
  4. Rock Howard
    OP

    Newcomer Rock Howard Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    48
    Country:
    Russia
    Thank you, I'll definitely try ths out.
     
  5. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    You could also try buying the slot-1 cartridge only and then using Chishm's "Opera RAM" program to use your M3 Lite in place of the official RAM pack. I do this all the time with the official slot-1 cartridge and my slot-2 Supercard. Less stuff to carry around and swap out that way.
     
  6. TeenDev

    Member TeenDev GBAtemp's Original Hipster

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    633
    Country:
    United States
  7. Rascal

    Member Rascal GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    429
    Country:
    United States
    Another solution is CycloDS Evolution and an EZ Flash 3-in-1. No patching of the Opera ROM required. Just dump your ROM to the Flash Card and you're in business.
     

Share This Page