Opera nintendo ds browser in english

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by madri1, Aug 9, 2006.

Aug 9, 2006
  1. madri1
    OP

    Member madri1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    170
    Country:
    France
    Here for picture

    For the first time on supercard, we don't have a 0byte file size (thx to the lastest upgrade).
    I have also a english version [​IMG]
     
  2. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    Ok, but it still doesn't work.
     
  3. madri1
    OP

    Member madri1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    170
    Country:
    France
    more than with 0byte file [​IMG])
     
  4. Konamix02

    Member Konamix02 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    251
    Location:
    Alabama
    Country:
    United States
    Hey it's a start.
     
  5. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    I guess. Is supercard team working on this?
     
  6. madri1
    OP

    Member madri1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 15, 2006
    Messages:
    170
    Country:
    France
    this update wasn't for this rom but they're in the good way
     
  7. KroBa

    Newcomer KroBa Advanced Member

    Joined:
    Jul 17, 2006
    Messages:
    76
    Country:
    Australia
    Okay, seeing as you photoshopped (pretty poorly I might add) that "Double TV" I'm going to go out on a limb and say this was photoshopped too? A much better attempt, by the way.
     
  8. Killermech

    Member Killermech Cookie Monster

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    1,809
    Country:
    Sweden
    You can easily extract the language file (and any other stuff as well such as pictures , logos, buttons etc) and reedit it. This is pretty much old news and most people has found out about it.

    Now if we had a dscart sized flashcard (dslink [​IMG]) we could put the edited rom in there and use the original ram cart in the gba and have a fully functional english version.

    Or till they fix it for the current flash cards.
     
  9. bikingcam

    Member bikingcam GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    You know.......
    Country:
    Djibouti
    could it not work with the ninjaflash things? I dont see why not if you have a flashcart in the GBA slot.
     
  10. Fazered

    Newcomer Fazered Advanced Member

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    52
    Country:
    United Kingdom
    Why bother with all this effort? It looks shit!
     
  11. imgod22222

    Member imgod22222 GBAtemp's Original No-faced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    1,555
    Country:
    United States
    lol. photoshop.
    At this point we should be asking: can someone rip open their DS, get some Notebook DDR400 RAM, and hardwire it to your DS's board. And get an Athlon64 and stick that there too.

    But if that RAM thing was feasible, that would be pretty cool.
     
  12. Scorpin200

    Banned Scorpin200 Iceman

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    1,098
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    This is not new news way back when the rom came out someone traslated the file the next day, and too bad the roms worthless cause it doesn't work anyway. Better to wait till the real thing to come out, because its not going to work without the ram...why would anyone want it anyother way?
     
  13. Adventures_of_Lo

    Newcomer Adventures_of_Lo Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    73
    Country:
    Finland
    According to IGN, even the real thing works very, very baddly, even with the extra ram. DS just doesn't have the necessary power.
     
  14. apofaz

    Member apofaz GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    138
    Country:
    Namibia
    yep, with an old 66mhz arm there can't be real websurfing;
     
  15. imgod22222

    Member imgod22222 GBAtemp's Original No-faced Member

    Joined:
    Jul 5, 2006
    Messages:
    1,555
    Country:
    United States
    Nintendo's new slogan: Don't worry, we'll make crap hardware, and optimize. If that doesn't work, optimize!
     

Share This Page