Opera Browser + M3 Real

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by pacdrag1, May 31, 2008.

May 31, 2008

Opera Browser + M3 Real by pacdrag1 at 7:22 AM (1,057 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. pacdrag1
    OP

    Newcomer pacdrag1 Newbie

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I've been researching for a while but i haven't got the Opera browser to work with the M3 Real (slot 1) and the RAM Pak (slot 2).

    So far, I've seen a patch for the M3/G6 to emulate a slot 2 (I think by triforce?)
    But I want to know if theres a way to use the RAM pak. As of now, the unmodified Opera.nds runs, but it does not recognize the RAM pak.

    Anyone know how or where I could find a patch to the Opera browser for M3 Real that would recognize the RAM?
    Also, could you explain each step to patch it?

    Thanks! really appreciate any help
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,185
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    http://www.sendspace.com/file/ycnzr9

    place your opera browser rom in the folder
    start the ipswin.exe
    select your rom
    then select the .ips file, which is included (just ignore if it says G6, its meant for both the G6 Real and M3 Real)
    patch

    then copy your rom back to the microsd card and enjoy
     
  3. albel005

    Member albel005 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    173
    Country:
    United States
    so wait does this mean that u dont have to buy the ram pack
     
  4. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    The Opera browser must have slot-2 RAM to function. The patches merely let you use different forms of slot-2 RAM rather than the official RAM pack.
     

Share This Page