Opera Browser DS freezes?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by FrozenOne23, Oct 23, 2007.

Oct 23, 2007
  1. FrozenOne23
    OP

    Member FrozenOne23 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    Netherlands
    Hey,

    so yesterday I got my R4. Updated to the latest kernel and I patched the opera browser rom with the G6 Lite patch. I put the rom on the cart and I've got the g6 lite in slot 2. The browser loads up just fine. www.google.com went just fine and loaded the way it should. After that I went to www.gbatemp.net and it just froze up (well, atleast it seemed so). After 3 minutes still nothing so I just put out my DS. Is this normal, or does someone have an idea what the problem could be?

    Thanks

    Mark
     
  2. azotyp

    Member azotyp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    1,175
    Location:
    Poland
    Country:
    Poland
    Maybe it loads more than 3 minutes ?
     
  3. FrozenOne23
    OP

    Member FrozenOne23 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    Netherlands
    Could be yea, anyway, I now formatted my G6 Lite as NTFS (had FAT16 & FAT32 before). Now it works (so far [​IMG])
     
  4. lilfrankie

    Member lilfrankie GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    100
    Country:
    Netherlands
    Maybe it's just your name.
     
  5. FrozenOne23
    OP

    Member FrozenOne23 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    Netherlands
    [​IMG] That's a good one [​IMG]
     

Share This Page